Şimdi Ara

Güney Koreden Samsung Galaxy S 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Gün sonra bir arkadaşım Güney Koreye gidiyor ve orada 2 hafta kalacak.
    Ordan Samsung Galaxy S 2 siparişi vermeyi düşünüyorum.
    Oradaki fiyatlar konusunda bilgisi olan ya da alışveriş hakkında tavsiyesi olan var mı acaba? ( Daha önce Güney Koreden birşeyler aldırmış olanlar olabilir)

Dediğim gibi fiyatı bilmiyorum ama fiyat farkı eksi yönde çok fazlaysa aldıracağım,bunun dezavantajları var mıdır? ( Ürün değişimi - garanti vs gibi konularda)

Oradan getirtilen telefonun burada uyumsuzluk göstermesi ya da çalışmaması sözkonusu olur mu?

Türkiyeye bu telefonun ana vatanıyla çok yakın fiyatlarda girmesi mümkün olur mu ( daha önceki modelleri takip edenler bunu bilebilir)

Ya da bu telefon dışında oradan aldırtabileceğim farklı bir model önerebilir misiniz?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

Not : Amacım burada ne sohbet nede polemik, o yüzden sadece bilgisi olanlar paylaşımda bulunursa sevinirim.

Saygılar

• o telefonu alabileceğin en ucuz yerlerden birisi güney koredir. türkiyedeki fiyatları arasında çok fark olur. pasaportla kayıt yaptırırsan telefonu sorun olmaz. garanti konusuna gelince, telefonu güney koreden garantili aldırcaksın ama garanti uluslar arası geçerli mi onu öğrenmen lazım. öyle değilse burdaki servise para verip sorunu halledebilrsin ancak. galaxy s2 özellik olarak en iyi telefonların arasına girdi bile.
  • Aynı sorunun cevabını ben de arıyorum. Güney Kore'de normal telefonlar CDMA şebeke üzerinden sim kartsız çalışıyor gibi kulaktan dolma bilgim var.

iPhone ve SGS-II gibi cihazlar için de aynı şey geçerli mi acaba? Bu konuda bilgi alabildiniz mi?
  • Japonya ve Güney Kore'de ki sistem Avrupa ve Amerika'dan farklı.Burada uyum sorunu yaşayabilirsiniz.
  • g.kore'den alınan bir telefon türkiye'de çalışır mı ? konu açılalı baya uzun zaman olmuş fakat bununla alakalı olarak yeni bilgiler verebilecek var mı? duyduğum kadarıyla orada telefonlar sim kart ile birlikte satılıyor muş ne kadar doğru acaba?
  • şu anda güney koredeyim evet türkiyede çalışmayan telefonlar var fakat çalışan telefonlarda var burdaki fiyat farkından da çıkıyor ortaya zaten :) heopsinde simcard var fakat gsm şebekesi farklı oluyor ama güney koreden alınan uluslararsı gsm şebekeli telefonun türkiyede yada herhangi bir ülkede çalışmaması söz konusu değil ben şimdi s3 alacağım tüm dünyadaki en iyi model burada 2 gb ram çift çekirdek işlemci 32 gb dahili tv var buradaki 32 gb modellerde samsung bayiinden alıyoruz sıkıntı yok :) haa çoook ucuz değil açıkcası s2 400 $ civarında s3ler ise 800 $ civarında ama tr de 32gb sadece vodafonda var tabi 2gb ram ve çift ekirdek + tv bambaşka bir keyif :) 4g hız var türkiyedekilerde 3g ha türkiye 4g ye tam geçmedi sadece 3.5 g var tr de ama geçince ilk bağlanan tel seninki olacak :D aldırmak isteyen olursa yardımcı olurum 0408.2012 de dönüyorum.
  • juventa hocam,ben bi s2 almak istiyorum,fiyatı nedir? yardımcı olabilrmisin istesem....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar güney kore de olan var mı ? bu telefonu almamda yardımcı olabilecek birileri ?
  • Ben geçen sene s2 aldırdım g.koreden çok memnunum hala kullanıyorum telefonun artı özellikleri var g.kore versiyon s2 lerde nfc sistemi ve dijital karasal yayın alan antenide var tabi bu özellik türkiyede kullanılmıyor telin tam modeli samsung galaxy s2 shw-m250 k diye geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzzle

Ben geçen sene s2 aldırdım g.koreden çok memnunum hala kullanıyorum telefonun artı özellikleri var g.kore versiyon s2 lerde nfc sistemi ve dijital karasal yayın alan antenide var tabi bu özellik türkiyede kullanılmıyor telin tam modeli samsung galaxy s2 shw-m250 k diye geçiyor.

Hocam var mı Güney Kore'ye gidip gelen yada orası hakkında bilgi verebilecek bir bildiğin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyece -- 3 Ekim 2012; 3:36:58 >
  • Benim arkadaş gitmişti ona ismarladım başka giden yok valla benim bildiğim kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzzle

Benim arkadaş gitmişti ona ismarladım başka giden yok valla benim bildiğim kusura bakma.

Ne kusuru hocam, cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.