Şimdi Ara

Günlük Hayatta Kullanılacak Otomatik Açılır Bıçak Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gerektiğinde ip kesecek,portakal soyacak gerektiğinde av hayvanı yüzecek otomatik açılır bir bıçak onerebilir misiniz?Gönül ister bir SOG almak ama bütçe max 100 tl :)

• Hocam otomatiğini falan bilmem ama bıçak koleksiyonu olan biri olarak deri yüzmek için önerebileceğim bıçakları sayayım bendekilerden.

Leatherman Crater C33. Kolay körelme, paslanma yapmaz. Keskinliğini sağlayabilirseniz hiç bilemeden 1.5 hafta aktif olarak her işinizde kullanabilirsiniz. Deriye geçecek kadar sivridir.

Buck 286 Bantam Typhon(tam hatırlamıyorum). Bu sene kurbanın derisini yüzme işini bana kitlediklerinde kullandığım bıçak aynı şekilde sürekli kullanımda yeterli keskinlik koruması sağlıyor.

Morakniv Bushcraft. Paslanmama garantisi vermiyorum. Çakı değil kama olması da bir eksisidir. Onun dışında gayet güzel bir bıçak.

Victorinox 0.9410.3 Hunter Pro. Saydıklarım içinde en kalitelisi, fiyatına değecek bir bıçaktır ama bütçeniz yetmez. Artırmayı düşünürseniz otomatiğini falan boş verin gözünüzü kırpmadan alın.

Columbia FST-9001. Saydıklarım içinde en ucuzu. Diğerlerinin yanında pek bir artısı yok hatta eksileri daha fazla. Ancak işinizi görebilir.

Bora M 203 WG. Yine bütçenizi aşar ancak işinizi fazlasıyla görür.

Falconetti JC3006. Çakı değil ama yapısı deri yüzmeye çok uygun.

Hocam Falconetti ve Columbia markalı bıçaklar hariç diğer yazdığım tüm bıçaklara kefilim. Şöyle söyleyeyim, eğer işinizi görmezse memnun kalmazsanız bana yollayın bıçağı. Parasını yollayım havale ücreti kargo parası da benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Hocam otomatiğini falan bilmem ama bıçak koleksiyonu olan biri olarak deri yüzmek için önerebileceğim bıçakları sayayım bendekilerden.

Leatherman Crater C33. Kolay körelme, paslanma yapmaz. Keskinliğini sağlayabilirseniz hiç bilemeden 1.5 hafta aktif olarak her işinizde kullanabilirsiniz. Deriye geçecek kadar sivridir.

Buck 286 Bantam Typhon(tam hatırlamıyorum). Bu sene kurbanın derisini yüzme işini bana kitlediklerinde kullandığım bıçak aynı şekilde sürekli kullanımda yeterli keskinlik koruması sağlıyor.

Morakniv Bushcraft. Paslanmama garantisi vermiyorum. Çakı değil kama olması da bir eksisidir. Onun dışında gayet güzel bir bıçak.

Victorinox 0.9410.3 Hunter Pro. Saydıklarım içinde en kalitelisi, fiyatına değecek bir bıçaktır ama bütçeniz yetmez. Artırmayı düşünürseniz otomatiğini falan boş verin gözünüzü kırpmadan alın.

Columbia FST-9001. Saydıklarım içinde en ucuzu. Diğerlerinin yanında pek bir artısı yok hatta eksileri daha fazla. Ancak işinizi görebilir.

Bora M 203 WG. Yine bütçenizi aşar ancak işinizi fazlasıyla görür.

Falconetti JC3006. Çakı değil ama yapısı deri yüzmeye çok uygun.

Hocam Falconetti ve Columbia markalı bıçaklar hariç diğer yazdığım tüm bıçaklara kefilim. Şöyle söyleyeyim, eğer işinizi görmezse memnun kalmazsanız bana yollayın bıçağı. Parasını yollayım havale ücreti kargo parası da benden

Cevabınız icin cok teşekkür ederim Leathermen Crater alacağım görünüşü de hosuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.