Şimdi Ara

günlük paragraf çözme olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkesin uyguladığı günde 20 paragraf çözme olayının size katkısı oldu mu ?
    neredeyse 2 aydır günde 20 paragraf çözüyorum ilk çözmeye başladığım zamanlardan pek bi farkı yok hep aynı yanlışlar hep aynı dikkat hataları sadece çok az hızlandım bu paragrafı geliştirmek için ne yapmalıyız arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• up
  • 2016'da hazırlanırken karekök paragraf kitabından günde 10-15 paragraf sorusu çözüyordum, faydası olmuştu. iyi bir yayından çözmeniz de önemli. karekök şu an nasıl bilmiyorum ama o zaman o önerilmişti.
  • Benim cozme hizim ve dogru sayim artti sure baskisiyla yapmak onemli baya( hiz ve renk paragraf cozuyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk A. -- 29 Ağustos 2019; 15:18:27 >
  • Ilk sinavimda cozmeye calismistim pek artmadi. Mezun senemde cozmedim, paragraf full geldi. Kisiden kisiye degisiyor gibi.
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Hocam siz AYT mat fullemistiniz herhalde, nasıl oldu bu iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 29 Ağustos 2019; 16:18:10 >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Baska bir yere yazmistim aynisini atiyorum.

quote:

Sanmiyorum hocam sadece ilgim vardi. Bir suru kitap okudum matematik ve matematikciler hakkinda. Bir ton universite duzeyinde ispat videolari izlemistim, uzun sure reddit math ve learnmath subinda falan takiliyordum. Surekli bir arastirmalar yapiyordum thomas calculus kitabinini falan karistiyordum, universitedeki ogrencilerin matematikte bitirme tezlerini falan okuyordum. Ama bunlarin sinavda yardimci oldugunu soyleyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap okuyun paragraf boş iş. Günlük paragraf çözerdim 2-3 yanlış çıkardı. Ne zaman paragraf çözmeyi bıraktım hep full çekiyorum şu an paragrafta.
  • ben de hız ve renk çözüyorum sürede tutuyorum hızım artıyor ama yanlış sayısı hep aynı
  • paragraf çözmek yerine kitap okumaya başladıktan sonra mı oldu bu hocam
  • eathatfrog kullanıcısına yanıt
    Hocam azimle devam et bence bi kırılma noktasi var ondan sonra istedigini alacaksin diye düşünüyorum bi de kac yanlış çıkıyor mesela 20 soruluk testte
  • eathatfrog kullanıcısına yanıt
    hız ve renk zorlaşıyor diye biliyorum?. yani renklerine göre
  • 3 , 3 , 3 hep 3 yanlış çıkarıyorum sebebini bilmiyorum genelde ilk yada son sorular oluyor
  • NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    paragrafta yok hocam renkler sadece zor testlerde normalde 20 dk olması gerekirken 22-24 dk felan süre tanıyor
  • bunun yerine süreli problem çözüp anlama kapasitesini arttırma daha mantikli
  • tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    problem sorularının artık yarım sayfa yer kapladığını hesaba katarsak nerden baksan mantıklı hareket hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.