Şimdi Ara

Günümüz toplumu ile ilgili sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay05 -- 21 Ocak 2025; 23:42:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam önce tanışıp sonra aşık olamaz kızlar genelde
    Önce aşık olur sonra tanışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miralay05 M kullanıcısına yanıt
    Narsist, ruh hastası, bencil bir nesil yetiştirildi sosyal medya sayesinde.

Kadınlara modern feminizm ile en iyi erkeği sen hakediyorsun en iyi işi, parayı, erkeği bilmem neyi sen hak ediyorsun algısı yapıla yapıla kadınların ayarlar bozuldu.

Benim kızların peşinden gitmeme sebebim bundan çünkü değmiyorlar abi.

Yuva kurayım, zorluklara beraber göğüs gerelim diyorsun su koyuyor.

Ne sadakat var ne düzgün saygı var.

Araba, para lüks için gelen kadının derdi siz değilsinizdir.

Bizi biz olduğumuz için seven nadir çıkar.

Şimdi diyecekler ki şakşakuyie işine gir diyecekler gerek yok.

Bir kadının verebileceği çoğu şeyi gördüm fakat benim derdim aile kurmaktı genel geçer bir ilişki yürütmek değildi.

İnstadan takip atan kızlar var ben takibi reddediyorum güzel kızlarda var ama ne anlamı var diyorum.

Gerçek hayatta, iş yerinde olan kızlarda benimle samimiyet kurmak istiyor ben istemiyorum.

Birde ciddi ilişki yaparsın ağır hasarlı birine denk gelirsin yatmadığı kişi kalmamıştır sana gelince namuslu rolü yapar. Hiç gerek yok.

Ben ilişkisine sahip çıkacak şerefiyle zorluk olsada beraber zorlukları aşacak ışığı göremiyorum kimsede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 21 Ocak 2025; 18:48:9 >

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onların aşık olduklarına inanmıyorum aşık olan erkeklerdir. kadınlar yüzde yüz mantığıyla hareket eden varlıklar. Bir kez yanlış erkeğe aşık oluyorlar o erkekten sonrada aşık rolü yapıyorlar

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Anlayamıyorum hocam iş yerinde kızla konusuyoruz sessizligimden rahatsız olmuş. Yanımdaki erkekler sürekli bir sorun çıkartma olayin işleyişine çomak sokma çabasındalar benim mantığım başını önüne eğ sorun çıkartma işini güzelce eksiksiz yap evine git saçma sapan espriler lakayt konuşmalar zevk almıyorum bu tip şeylerden bu durum bile kızları rahatsız ediyor

Ne yapacağız hocam peki tavsiyeleriniz ne hayatın normal işleyişi oku askerligini yap düzgün bir iş bul evlen çocuklarınla ilgilen iken biz bu döngünün dışında kalanlar olarak ne yapacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay05 -- 21 Ocak 2025; 18:48:58 >
  • Miralay05 M kullanıcısına yanıt
    Sallayın hocam. Bugün sessizliğinizden rahatsız olan yarın ne giydiğinden rahatsız olur.

Kendi hayatıma bakıyorum eğer o ışığı görecek birini bulursam o da beni seçerse iş yürür. Yoksa gemini sahibinden kaçıran atla yol gidilmez. Sırtından atar felç kalırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Ferrum boş adamsın.

Ben gayet lisede, önlisans zamanında kızlı erkekli ortamlarda takıldım.

Flört etmek isteyenler vardı ben istemedim.

Sosyal medyadan yürüyenlerde oldu.

Bu olay o bahsettiğin kişiyle çıkmadan öncede vardı.

Sohbetleri, konuşmaları vs hiçbir şey hoşuma gitmiyor. Güzel olup olmamaları umurumda değil bu arada.

Bu kızı sevmemde başka nedenler vardı. Olay ilgi değil.

Ulan derdim ilgi olsa lisede beni baloya çağıran kızla beraber olurdum. 1 sene peşimden koştu. Bana sırnaşanlar oldu lisedeyken ben istemedim.

Ben çok yakışıklı değilim ortalama birisiyim. Kolay kolay bir kadın benim ilgimi çekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 21 Ocak 2025; 19:3:11 >
    Sohbetleri hoşuna gitmiyor çünkü takılabilecegin en kötü kadınla takıldın yani iyisini görmedin. Tüm olumsuz yönlerine rağmen peşinden koştun. Sevgilin varken millete incel diyordun şimdi incel argümanlarıyla mesajlar atıyorsun

Zerooo zerooooo ah ulan teddy olsaydı iyi darlardı seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ferrum. -- 21 Ocak 2025; 19:3:39 >
    İncel değilim.

Siz kafayı tek bir kişiye takmışsınız öyle olduğunu sanıyorsunuz.

Lan ben diyorum ki o kızdan öncede kimse benim ilgimi çekmiyordu.

Kız isterse Dünya güzeli olsun çekmiyor ilgimi. Bu kaç senelik bir mevzu.

Hoşuma gitmiyor bir şeyi.

Bana herkes aşık demiyorum fakat benimle ilgilenenler, flört etmek isteyenler oldu.

Fakat kafama uyan birisi yok.

Ayrıca anlama özürlü insan sohbeti hoşuna gitmeyen insanı sen neden baloya çağırırsın? Sohbeti hoşuna gitmeyen insanı önlisanstayken neden sohbette tutmak için çabalarsın 3 kız 2 erkek takıldığımız oluyordu ben muhabbeti beğenmediğim için ortamı terk ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 21 Ocak 2025; 19:9:47 >
    Teddynede sanada başlayacam ikinizde ruh hastası tipsiniz.

Sanalda klavye arkası delikanlı kesilen boş beleş tiplersiniz.

Jocko willink öneren bir ruh hastası bir ikincisi sen.

zeroooooğ zeroooooğ

Her kızla yatıp kalkmak sohbet etmek hoşuma gitmiyor kardeşim?

O teddy denen ruh hastası redpill yemekten kafayı bulmuş sen de ondan farksızsın.

İncel adam olsam yasemin niye yazın o zaman gidip bana yürüyen kıza küfür etsin?

Incel değilim ben.

Başkalarının ilgisini çekiyorum fakat benim ilgimi çeken birisi yok. Uyuşan birisi yok. Yok anasını satayım.

Derdim şakşukiye olsa şu ana kadar hepinize tur bindirirdim derdim bu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 21 Ocak 2025; 19:14:40 >
    tamam kardeşim sen ne dersen inanıyorum artık ponçuğa kavuşursun umarım başka yorum yapmıcam

Lan ruh hastası bak hala olayı ponçikle özleştiriyor.

Oğlum bak cidden sen git bir beyin mr'ıçektir beyin tümörü var sen de ciddiyim.

Derdim hiçbir zaman şakşukiye olmadı bir şeyler inşa edebileceğim birini aradım.

Incel dediğin 4f3 gibi kişilerdir. Taşrada tıp okuyup kızlara anten gösteren tiplerdir.

Bir kere olsun ben hiçbir kadına anten atmadım.

Beraber bir şeyler inşa edebileceğim potansiyelde dişi yok etrafımda. Yok bu kadar basit.

Sorumluluktan kaçan insanlardan ben bıktım çünkü bunun sinyalini alıyorsun.

Teddy denen hıyarında senin de kolpacı olduğunu düşünüyorum hadi dedikleriniz gerçek olsun herkes redpill bilmem ne pill almak zorunda değil tarikatınıza ben girmiyorum kardeşim. Cehennemin dibine kadar ikinizinde yolu var.

• 5-10 sene karı kız konusu açmayın, hatta unutun bir süre, rahat edersiniz.

Ben redpill muhabbeti yapmadım ki hiç.
    Senin de redpill'e takmanın sebebi yine yasemin aslında. Cerrah'ı dinleyip sana sarıyor diye bu kadar nefret ediyorsun

Bak bir şey bilmiyor gibi yorum yapma bana. Teddy dediğin adam redpillcidir.

Bu herif ve sen aklınızca forumda alfa biziz diye takılıyorsunuz.

Boş boş akımlar peşinde gezmişsiniz eski mesajlarınızı okudum.

İkinizinde yetersiz olduğunu gayet iyi biliyorum. O yüzden klavye arkasına saklanıp insanlarla uğraşmaktan vazgeçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.