Şimdi Ara

günün saçmalıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş'tan Lincoln bombası

Beşiktaş, Galatasarayın sözleşmesini fesh ettiği Lincoln'ün peşine düştü.

günün saçmalıkları

Galatasaray’ın serbest bıraktığı sambacının Türkiye’yi tanımasının önemli bir avantaj olduğunu söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü , “Lincoln çok kaliteli futbolcu. Alınması halinde bize yararlı olur” görüşünü savundu.

Hürriyet'in haberine göre, orta sahada sözleşmesini fesh etmeyi düşündüğü Matias Delgado’dan doğacak boşluğu doldurmak isteyen Beşiktaş, transferde sürpriz bir futbolcuya yöneliyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli, önceki akşam Başkan Yıldırım Demirören, yönetici Şeref Yalçın ve Nedim Sarsmaz ile yaptığı toplantıda orta sahaya acil oyuncu bulmak gerektiğini ifade ederken, gündeme bomba gibi düşecek bir ismi telafuz etti.

Tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı kulübün listesinde 1 numarada yer alan Chelseali Deco’nun alınamaması halinde Galatasaray’ın serbest bıraktığı Lincoln ile anlaşmanın akıllıca bir iş olabileceğini vurguladı. Brezilyalı yıldızın tam aradığı türden iş bitirici bir futbolcu olduğunu belirten kurt hoca, Türkiye’yi ve ligimizi tanımasının önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

Oturup konuşabiliriz

Denizli, Başkan Demirören ve siyah beyazlı yöneticilere, “Lincoln çok kaliteli bir futbolcu. Beşiktaş kulübünün menfaatlerinin doğrultusunda oturup konuşulabilir. Ben mutlaka alınmasını değil, sadece alınması halinde bize yararlı olabileceğini söylüyorum” dedi.

Başkan Yıldırım Demirören ise 10 numara konusunda acele etmediklerini ifade ederken şunları söyledi: “Şu anda takımımızda Yusuf Şimşek gibi bu mevkinin hakkını fazlasıyla veren bir futbolcumuz var. Ama üç kulvarda birden mücadele edeceğimiz için Deco olmazsa, Lincoln konusunda yönetimi bilgilendirip ilgilenebiliriz. Fakat sorunlu bir oyuncu olması beni düşündürüyor.”

Bobo sıkıntısı

Bu arada görüşmede, aklı transferde olduğu için Bobo’dan yeterli verimi alamadığını da ifade eden Mustafa Denizli, “En önemli gol silahım Bobo’dan tam verim alamıyorum. Artık takımda kalıp kalmayacağının belli olması gerekir. Eğer sezona eksiksiz girmek istiyorsak, bu konuyu çözümleyip forvete de bir takviye yapmamız şart ” diye konuşarak, gol noktalarında yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

*-*-*-*
    Kaynak
    *-*-*-*

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
    *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

2

Kartal, Tchoyi'nin peşinde

Beşiktaş´ın, Salzburg´ta görev yapan Somen Tchoyi´yle ilgilendiği öğrenildi.

günün saçmalıkları

Siyah-Beyazlılar’ın Kamerunlu futbolcuyu takip ettiği ve olumlu raporlar aldığı kaydedildi.

Norveç’te Stabaek formasıyla 2007 yılının en değerli oyuncusu seçilen Tchoyi, güçlü fiziğinin yanı sıra sağ ayağını çok iyi kullanabiliyor.

1.90 boyundaki 26 yaşındaki yıldız, iki sezondur görev yaptığı Salzburg’ta 57 maça çıktı ve rakip fileleri 7 kez havalandırmayı başardı.

*-*-*-*-*-*
    Kaynak
    *-*-*-*-*-*

nerelerinden uyduruyorlar bu haberleri anlamış değilim.

• hayal güçlerinin sonuna gelmek üzereler yönetim ve m denizli 10,5 attı ortaya şaşırdılar beşiktaş quarezmayı alacak zaten delgado halledilsin yeterki
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

hayal güçlerinin sonuna gelmek üzereler yönetim ve m denizli 10,5 attı ortaya şaşırdılar beşiktaş quarezmayı alacak zaten delgado halledilsin yeterki

Günlerdir haftalardır Quaresma diyorsun.Hadi bakalım inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.