|
Bildirim
|
Hocam birine haksızlık olmasın diye ikisini birden çalmışlardır. Adaletli adamlarmış yani.
|
Polise gittim. Olay eri inceleme eve gelip çalışma yaptı. İşin ilginç bir tarafı da apartmanın içinde bir tane bisiklet bırakıp gitmişler. Bizim apartmandaki kimseye ait değil. Polise şikayet için gittiğimizde bisikleti çalınan bir kişi daha vardı karakolda. Bizim apartmana terk edilen bisiklet de o karakoldaki arkadaşın çıktı. Adamlar çalıntı bisikleti bırakıp benim bisikletleri götürmüşler.
|
Sokağa bisiklet mi bırakılır bu devirde? Dışarısı aç köpek kaynıyor.
|
aile terbiyesi almamış insanlar. Bunları yakalayıp 2 yıl hapse atacaksın direkt yargılamadan. Çalmış işte açıklaması yok çalmış. 2 yıl yattığıma değdi mi diye düşünsün aklı başına gelir.
|
Bunun şehirle ya da Müslümanlıkla bir alakası yok. Hırsızlık hırsızlıktır dini şehiri olmaz.
|
Bu Bisikletleri çok büyük ihtimal yarın bit pazarına götürüp satacaklardır. Sizin yerinizde olsam yarın açılacak olan bit pazarına gider bisikletimi arardım. Bulunca da polise ihbar edip alırdım
|
Başlığı görünce herhalde dedim kilitsiz kapının önünde almışlardır dedim.Ama gündüz kilitli halde çalmak kimseden korkmuyorlar artık.
İzmire en Son geldiğinde Basmane tarafı ortadoğu şehri gibiydi tiksindim. Bu ülkede çalışıyorsun bir araba,motorsiklet vs... alıyorsun bırak keyfi kullanamıyorsun başına Problem oluyor. Bir an önce bulunur inşallah Geçmiş olsun... |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|