Şimdi Ara

Gürcistan'da araç iç&dış doldurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Gürcistana gidip aracın içini dışını doldurabilirmiyiz?
    *Gürcistan'dan Türkiye' ye parça siparişi verebiliyormuyuz?
    *Gidip orada arabasını dolduran var mı?
    *Dil için ne yapılabilir konuşmak & anlaşabilmek?
    *Fiyatlar Türkiye 'ye oranla 5/1 daha ucuz diyorlar doğruluk payı ne kadar var?

Bmw E36 kasa bir otomobil için soruyorum bunları
    Bilgili arkadasların yardımlarına ihtiyaç var.

• gidip doldurursun.
    ha batum ha rize ha trabzon gidince anlarsın zaten. türk dolu orası...
    fiyatlar ucuz...
  • Doldurmak derken depoyumu ???

Orada türk tamirciler felan var araç parçası satanlar

Eğer turkıyede özel bir araç alsaydım ama tutulmayan mesela velsatis örnek verıyorum bmw felan gıbı oraya gıtmeden biriyle anlaşır

burada pahalı olan ne kadar opsiyon varsa orada yaptırır dönerdım aracı öyle doldururdm body kit aksesuar vs
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Aracım m50b20 otomatik şanzımana sahip bir araç, TR şartlarında bunu m54b30 yada m52b28 manuel şanzıman yapmak yeni bir bmw almak kadar pahalı, aracımın kaporta aksamı piyasadaki e36ların bir çoğundan düzgün, bu sebeple aracı satıp üzerine para katıp m52b28 e36 almak istemiyorum. Aracımdan memnunum üzerine para katmak yerine aracımı doldurmayı düşündüm. Uygun yol ararken eldeki pirinçtende olmayalım araştırmadan bişi yapmayalım dedik.. Hem motor kısmını yenilemek hem şanzımanı değiştirmek, hemde içinin koltuklarını wader yada ısıtmalı recaro düşünüyorum jantlar içinde orjinal krom bbs fakat Türkiyede bu durum çok pahalıya geliyor. Oraya gitmeden birini bulmak lazım dediğiniz gibi ben sadece gidip & gelen orda parça fiyatlarını buraya kıyasla ne kadar olduğunu bilen birde orada durum nedir, orada türk parçacılar var mı? Cebimize paramızı koysak 2-3 kişi gitsek orada arayıp bulabilirmiyiz yoksa gitmeden ayarlamak mı gerekir? Az cok anlatabilecek var mı diye konu açtım.. Bazısı diyor mafya dolu bazısı diyor soyup soğana çevirirler, bazısı diyor paran varsa herşeyi halleder gelirsin..

• Scoobz S kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/selim.geyik.79

Bu adam gürcistanda çıkma parçacacı ve tamirci elinde her türlü araç ve parçası var ozellıkle bmw merco gbı ozel aracların parçası cok fazla bununla ıletısıme gec gıtmeden yardımcı olacaktır
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    eyv bi ekleyeyip sorayım
  • Turkıyeden kacan dolandırıcılar hırsızlar hep orda dıkkat et hemserı ayagı yapıp gurbette opulme
  • Doldurmak derken ; iç doldurmayı anladım ..zaten doldurmak demek içi boş olan bir şeye başka birşeyleri koymak demek eyvallah..ancak bir şeyin dışı nasıl doldurulur ..akşam akşam süper güldürdünüz beni..

Tiflis ve Batum da 1 yıla yakın bulundum..Bu USA ve Avrupa dan gelen araçları kesen biçen toplayan dağıtan kasaplar Kutaisi denilen bir şehirde ..Bulaşmayın derim başınıza iş alırsınız aman
  • Gürcistandandan parça getirip Türkiyede Tr standart fiyatlarının biraz altında satan parçacı varmıdır? Tiflis için güzel şeyler duymadım açıkcası insanı tedirgin ediyor gitmek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.