Şimdi Ara

Gurultu konusunda deneyimli, Zeki bi arkadas araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gençler üniversite öğrencisiyim ve dogal olarak öğrenci evinde kalıyorum. Ev dediysem 1+1 bilirsiniz ya.. Sorun su ki ogrenci populasyonunun yuksek oldugu bi yerde yasiyorum ve geceleri yandan alttan ustten gurultu geliyor, konusma sesleri. Bu tarz sesler beni cildirtiyor. Mesela buz dolabi calisinca o gurultuleri bastirdigi icin rahat edebiliyorum. Klima da ayni sekilde mışıl mışıl uyutur beni. Iste ayni bu sekilde gece boyunca tek duze ses yapacak ve az elektrik yakacak bisey lazım bana. Var mi bi öneriniz?

•  Gurultu konusunda deneyimli, Zeki bi arkadas araniyor

illa ses istiyorum diyosan

• LonelyWanderer L kullanıcısına yanıt
    Al arkadaşım kökten çözüm.Kullanıyorum ve çok memnunum.

http://www.n11.com/3m-1100-kulak-tikaci-25-cift-P12237244
  • Laptop'ın varsawww.rainymood.com/ tavsiye ederim. Diğer sesleri bastıracak derecede açarsın. Cep telefonuna mp3 şeklinde de atabilirsin, sabaha kadar yağsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hızlı cevaplar icin sağolun. Su kulak tikaci isini bir kere denedim ama 2 sorun cikardi, hem saga sola donunce acıtıyor hem de sabah alarmin sesini duymuyorum. Anlayacağınız bana ses lazım. Çivi çiviyi söker şeysi var ya. Ayrica rainymood a baktim hoşuma gitti deneyeceğim.

• Telefona hafif muzikleri at ve kisik seste ac.Ama muziklerin ritmi yavas olmasi lazim yoksa beynin iyi dinlenmez.Ayrica telefon cok elektrikte yemez en mantiklisi bu bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.