Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim arkadaşlar ; bilgisayarımda ki fanların gürültü seviyesinden rahatsız olduğumdan dolayı, sessiz fan önerisine ihtiyacım var.
Öncelikle kullanmakta olduğum bilgisayar kasası Corsair Graphite 760T ve üzerinde orjinal de gelen 2 adet 140'lık fan ön kısımda İşlemci soğutucusu Corsair H80i ve 2 adet orjinal 120 lik fanları kasa egzoz kısmında ve kullandığım ekran kartı referans tasarım Zotac Gtx 670
Başlıca bileşenler bunlardır , oldukça sessiz ve bunun yanı sıra performansı da çok kötü olmayan fan önerilerine ihtiyacım var 2 adet 140 lık , 2 adet 120 lik fan alacağım,
Bunun dışında bir ihtimalde ekran kartı fanı da gürültü yapıyor olabilir diye düşünüyorum , referans Zotac gtx 670 için çok pahalı olmayan ve sessiz bir soğutucu önerisi var mıdır , ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü performansı şimdilik benim için oldukça yeterli.
Şu an işlemci sıcaklığı sistem boşta iken 30-34 derece arası , ekran kartı sıcaklığı ise 39 derece
Sisteme overclok vs. yapmıyorum standart hızlarda kullanıyorum.
oldukça sessiz ve bunun yanı sıra performansı da çok kötü olmayan fan önerilerine ihtiyacım var 2 adet 140 lık , 2 adet 120 lik fan alacağım
Fan önerisinde bulunduğunuz için çok teşekkürler sayın hocam.
Rica ederim.
NOCTUA'ya bak kesinlikle diyecektim ki @Arranger benden önce davranmış.
Arkadaşlar benzer dertten müzdaripim. Noctuaları inceledim. Hepsi ledsiz. Aynı performansı alabileceğimiz kırmızı ledli 140mm ve 120mm fanlar mevcutmudur?