Güvenilir 2. el araçları nerede bulabiliriz? (Örneğin B segmenti opel, wv, hyundai, mitsubishi, renault, fiat)
Sahibinden vs. gibi sitelerden yapılan satışlara kesinlikle güvenmiyorum bunlar listenin dışında. Servise al götür adam anlamaz, aracın pert kaydı yoktur çıkar vs..
İyi bir tanıdıktan almak da güzel olur elbet ancak bu da listenin dışında..
Gidip güvenerek 2.el alabileceğimiz yerler için tecrübeleriniz ve önerileriniz?
İstanbuldaysan Altunizade oto pazarı. Fakat çok erken gelmelisin iyi araçlar hemen gidiyor, pazar galericilere kalıyor.
güvenilir 2.el diye bişey yoktur.araba 5000 de bile olsa görünür bir zarar olmasada çok hor kullanılmış,derin çukurlara girmiş,aceminin elinde deneme tahtası olmuş olabilir. 2.el araç almak risklidir.çok mecbur kalmadıkça tercih edilmemelidir.
biz dod'tan 3-4 kere alışveriş yaptık. bir sorun yaşamadık. 60 nokta ekspertiz hizmeti var a'dan z'ye herşeyini bütün kusurlarını anlatıyorlar aracın.
Pazardan alınmaz..Neden her iş onlarda neredeyse tamamı galerici,gelerici olduklarını gizliyorlar çoğu zaman alıcı gibi ondan al ona sat yada müşteri bul pay kap derdindeler ama zaten çok düzgün araç pazara düşmez hemen eşe dosta gider...
Galericiden zaten alınmaz,işini düzgün yapan çok az ne arabalar biliyorum 200.000den kız gibi toplanıp 13.000 km'lere düşürülen..
Sahibinden alınmaz, ben aldım yetkili servise soktum kazasız boyasız dediler 5 sene bindim kazasız boyasız satmaya götürdüm kaput dahil 3 parça boyalı astarlı boyası var dedi yine yetkili servisi tabi dumursun o an alıcıya karşı
Size görede internetten alınmaz orasıda malum bu hepsinin bir arada olduğu bir ortam....
Ee geriye ne kaldı?Ya gidip sıfır araç alacaksınız yada bildiğiniz tanıdığınız birinden yada bu yukardakilerden birini tercih edip bir araç seçip enine boyuna baktırıp içinize sineni alacaksınız,gerisinide çok kafaya takmayacaksınız yoksa arç alamazsınız
Galeri dışında heryerde temiz ikinci el araç bulma şansınız var.Biraz sık araç değiştiren biri olarak oto pazarları ve internet sitelerinde çok olmasa da temiz ve dürüst insanların sattığı temiz ve sorunsuz araçlar var.Götüreceğiniz usta işinin ehli olduğu sürece sıkıntıya girme ihtimaliniz zaten çok az,usta size aracın yarayıp yaramadığını usulen söyleyecektir.
internette satıcının ne oldugu az cok belli oluyor bence. hani temiz mi değil mi. bi de otoeksper var garantili satış yapan dod gibi.