Gülhane Tıp dahi 150 kişilik kontenjana sahipken İstanbul'da yer alan SBÜ H*midiye'nin kontenjanının 85 kişilik olmasının sebebi ne olabilir? Kontenjanını diğer tıp fakülteleri gibi 200'e çıkarsa 15k+ olacak bir fakülte. 85 kişilik kontenjana rağmen sıralamaları 8,4k. Bir de amblemlerinde 2015 yılında kurulmalarına rağmen 1903 yazıyor haha. Yuruyenhamide TUS sıralamasında neredesiniz, göremiyorum? 2023 Sonbahar TUS'unda ilk 100'de Ege Tıp'tan 5 öğrenci varken H*midiye'den sadece 1 ogrenci var. Tr'nin en iyisi olduğunu iddia eden yürüyenkülliyeli neredesi ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 14 Ocak 2024; 15:57:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SBÜ Hamidiye Torpilli mi?

-
-
bunlara verilen imkanların yarısı top tıplara verilse harvard seviyesinde okullarımız olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle. Ya bizim kontenjanimizi da azaltsınlar ya da İstanbul hamide külliyesinin kontenjanını 200+ çıkarsınlar.
Bizim okul 320 kişi alıyor.kalanlarla ve yabancılarla 400 kişiyiz ve fiziki imkanlar bunu kaldırmıyor dekanlık da sayının azaltılmasını yökten istemiş ama kimse oralı olmamış
Bizim de aynı şekilde. Normal kontenjanımız 310 kişi. 60 kişi SBÜ kontenjanı var. 2021'de kalan 100-120 kişi vardı. Bizim dönem şu an 500 civarında. Dekanlık kontenjan talebini iletmesine rağmen YÖK her sene 310 kişi belirliyormus. Madem kontenjana ihtiyaç var Tr'nin en iyi tıp fakültesi olan SBÜ Hamidiye'den herkes faydalansın. Kontenjanları 300+ olsun.
bizde Allahtan sbülü yok yoksa benden katbekat düşük puan alan adamlarla aynı şartlarda okumak istemezdim
Kıskanmayın. Çok istiyorsanız geçiş yapın
sbüyü bilmem de 20kdan 30kdan tıpa girenler ölsün mü? bu sidik yarışının anlamı ne? gelecekte aynı ortamda çalışacaksınız belki o zaman ne olacak yine böyle çocukça birbirinizi ezmeye mi çalışacaksınız bak ben ankara tıplıyım ege tıplıyım sen hakkari(?) tıplısın diye?
kimse kimseyi ezmiyor ama ilk 4bine giren adamlarla 15kya giren adamlar aynı şartlarda okumasın bi zahmet
benim sorum mezun olduktan sonrası
mezun olduktan sonra elbette çok da bir önemi yok yoksa anadoluda okuyan birisi top tıpta okuyan birisinden çok daha iyi yerlere gelebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 14 Ocak 2024; 19:49:28 >
Dediğin mantıksız. 28 hastaneli üniversitede klinik eğitimi almış biri ile perifer tıpta eğitim almış biri nasıl bir olabilir
Adamlar aslında sbüye verilen imkanların kendi okullarına da verilmesini istiyor ama ne hikmetse benim okulum kötü oluyor bu aradaki mantığa bakar mısın ahahahahhaha
Kendin çalıp kendin oynuyorsun hamidiyeliquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisAdamlar aslında sbüye verilen imkanların kendi okullarına da verilmesini istiyor ama ne hikmetse benim okulum kötü oluyor bu aradaki mantığa bakar mısın ahahahahhaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Knk bak kendinde kalabalık oldugunuzu ifade etmişsin ve bizim gibi az kişi olmak daha iyi demi ? Eleman ise kontenjanları niye arttırmıyonuz diyor kendiyle çelişiyor yani . Kendi için istediği bir şey sbüde oldugu için kıskanıyor sen de aynı şekilde kıskanıyorsun ayrıca yks ham sıralaman benden düşük bunu da ekstra tekrardan belirteyim
İki veya üç senede elde ettiğin sıralama mı bi de obpnin 78 olduğunu unutmadımquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisKnk bak kendinde kalabalık oldugunuzu ifade etmişsin ve bizim gibi az kişi olmak daha iyi demi ? Eleman ise kontenjanları niye arttırmıyonuz diyor kendiyle çelişiyor yani . Kendi için istediği bir şey sbüde oldugu için kıskanıyor sen de aynı şekilde kıskanıyorsun ayrıca yks ham sıralaman benden düşük bunu da ekstra tekrardan belirteyim
Seni ham sıralamada tokatlamadım mı knk utanmıyon mu sıralama muhabbeti yapmaya hala
Anlaman kıt mı senin.iki senedw elde ettigin sıralamayı tek senede geçtim konusma batıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisSeni ham sıralamada tokatlamadım mı knk utanmıyon mu sıralama muhabbeti yapmaya hala
ham sıralamaları tekrar atıyor muyuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- bilkent yatay geçiş
- kırık obp ne kadar etkiler
- daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
- asistan doktor maaşı 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X