Şimdi Ara

'H' Sınıfı ehliyet Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"B" sınıfı bir ehliyetim ve sağ kolumda doğuştan oluşan %45 derecesinde kurul raporlu engelim mevcut. "B" sınıfı ehliyetimi rapor ile "H" yani engelli ehliyetine çevirebilirim fakat bazı sorularım olacak bilen arkadaşlara.

1- Ehliyeti değiştirmek kolaymı? neler isteniyor.
    2- Mevcutta oto. vites araç kullanıyorum. Yeni araç alımında indirim için illaki engelli donanımına ihtiyaç varmı?
    3- Engelli donanımını sonradan çıkartırsam sorun olur mu?
    3- Eşimde ben kullanıyorken aynı aracı kullanabilirmi?
    4-Maliye bakanlığına rapor gönderiliyor ve araç indirimi onay alınırsa yapılıyormuş ehliyet değişmeden raporla bu indirim alınabilirmi? Sonuçta engelliyiz :)

Cevabı bilen arkadaşlardan acil yardım istiyorum ...

Tşk.

• Öncelikle merhaba,

1.Tam olarak bilmiyorum ben direkt olarak H sınıf ehliyet aldığım için ama sanıyorum ki hastane raporu gereklidir.
    2.Engelli plakası olması gerek ama donanım için net bişey diyemeyeceğim büyük ihtimal donanımda gerekir.(daha aracım yok)
    3.Polis çevirmesinde sorun olabilir ehliyetinizde özel tertibat kullanabilir ibaresi olursa aracınızda da mutlaka donanımı bulundurmanız gerekli.Çıkarmamanız yararınıza olur.
    4.%90 ve üzeri engelli raporunuz yoksa sizden başka hiç kimse kullanamaz aracı.
    5.Ehliyet değişmeden bilemem ne olur ne olmaz fakat aracınız özel plakalı olacağı için ehliyetinizin de değişmesi gerek bu yüzdende normal ehliyetle indirim söz konusu değildir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.