Şimdi Ara

h100i Fan dönüş hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımda H100i kullanıyorum 34db lik bir ses vermesi gerekirken üste taktığım fan çok ses çıkartıyor çok hızlı döndüğü için dolayısıyla ses yapıyor. Fan ı durdurdum ses tamamen kesildi ama dönüş hızını corshair linkten bir türlü ayarlayamadım

Not : Kasam Sumo Y
    anakartım m5a97 olduğu için h100 i nin fanları içine sığmadı bizde kasanın üstünden çıkış verdik. Bir fanı ( ses yapan corsair ın ken ) ikinci fanı gigabyte in ki . Gigabyte hiç bir türlü ses yokken corsair uçak motoru gibi kalkışta :)

h100i Fan dönüş hızı

• Fanların yerlerini değiştirirmisin?

Bakalım arıza nerede.
  • hangi modu kullanıyorsun?
  • Default modda kullaniyorum. Fanlarin yerini degistirmem mumkun degil ama baglanti yuva ve sekilleri ayni. Dedigim gibi cihazin icinden cikan fanlar degil birisi kendi h100i nin fani ses cikartan digeri giganbyte kasa fani modlari degistirsemde donus hizi hep ayni 28binde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • default derken "Balanced" mı kast ediyorsun?

h100i Fan dönüş hızı

bir "Quiet Mode" yap bakalım bir değişiklik olacak mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 18 Ekim 2014; 0:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

default derken "Balanced" mı kast ediyorsun?

h100i Fan dönüş hızı

bir "Quiet Mode" yap bakalım bir değişiklik olacak mı.

malesef 2987 RPM sabit hala
  • fanlar nereye bağlı, popmadan gelen Y-kabloya mı?

Corsair Link yazılımında "System" sekmesine tıklayıp resim alıp buraya eklesene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  h100i Fan dönüş hızı

h100i Fan dönüş hızı

sabit 2897
  • sen fanları anakarta mı bağladın ? Corsair link programında h100i'ye ait olan fanlar gözükmüyor. Y şeklinde ki kablonun 2 ucuna fanları bağlayacaksın ve kabloyu da h100i pompasında üst kısımdaki 2 girişten birine takman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

sen fanları anakarta mı bağladın ? Corsair link programında h100i'ye ait olan fanlar gözükmüyor. Y şeklinde ki kablonun 2 ucuna fanları bağlayacaksın ve kabloyu da h100i pompasında üst kısımdaki 2 girişten birine takman gerekiyor

hatırladığım kadarı ile sizin dediğiniz şekilde bağlı ama gündüz gözü ile tekrardan bakayım kontrol etmem için elinizde görsel bir şey var mı hocam kitapçığını kaybettim sanırsam cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

http://www.corsair.com/~/media/Corsair/download-files/manuals/49-000175_rev_AB_H100i_QSG_web.pdf

M kablosu ve powera giden kablonun yerleri farklı takmışım malesef fanların kabloları anakartıma kısa geldiği için ona üstten m kablosunu ise alttan takmışım tam tersi olması gerekiyor ama malesef ki kablo kısa geldiği için bu işlemi yapamıyorum uzatma takmayı düşündüm ama pinleri farklı biri 3 lü biri 2li

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.