Şimdi Ara

H1Z1 laptopum açar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese steamden indirime girince h1z1 almayı düşünüyorum laptopum lowda akıcı oynatır mı bu oyunu? Daha önce cs go tesv skyrim chilvary mediavel warfare rahat oynattı h1z1 in boyutuda 5 gbmış lowda akıcı oynatır mı? Teşekkürler
    4gb ram
    İntel hd graphics family
    İntel celeron işlemci 1.80 ghz
    Win 8.1 64 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edecek bir bilge insan yok mu su koca forumda sistem gereksinimlerine bakilirsa calisacagini hic sanmiyorum ama oyunun grafikleri berbat otesi ve oyun az veriye sahip 5gbmis bu yuzden full lowda oynyabilicegimi dusunuyorum pclerden anlayan birisi yardim edebilirse steamden satin alicam bi yardim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eds3

Yardim edecek bir bilge insan yok mu su koca forumda sistem gereksinimlerine bakilirsa calisacagini hic sanmiyorum ama oyunun grafikleri berbat otesi ve oyun az veriye sahip 5gbmis bu yuzden full lowda oynyabilicegimi dusunuyorum pclerden anlayan birisi yardim edebilirse steamden satin alicam bi yardim ya

bol itemli yerlerde o işlemci ile sıkıntı yaşarsın. render distance pixel quality i yı sıfıra çekersen şehir dışı mekanlar da 30 fps alırsın diye düşünüyorum. hem hd graphics hem celeron makine de akıcılık sağlamak çok zor. 1000 lerce liralık vga lar da bile şehir de itemli alanlar da fps 60dan aşağı inebiliyor, çok pahalı değil al kenarda dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 9 Ağustos 2015; 20:13:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.