Şimdi Ara

HACETTEPE HUKUK YURT MESELESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe de Beytepe yurtları aylık ne kadar? Yemekler dahil midir ? Bir de hacettepe hukuk da okuyan birinin aylık gideri ne kadar olur

• up up up up
  • Min aylık 300tl yemek. 500tl barınma 100/200tl fotokopi/kitap toplamda 1000tl ye aclik sinirinda yasar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyma -- 23 Temmuz 2016; 19:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyma U kullanıcısına yanıt
    okulda yemek çıkmıyo mu bir de barınma derken devlet yurdu o kadar ediyo mu
  • Okulda yemek bedava mi sanki 3 5tl olsa da onada para vereceksin arada arkadaslarinla disarda yiyeceksin vs.

• up
  • uyma U kullanıcısına yanıt
    500 tl barınma demişsin.

Bahsettiğin yurtta kaç kişi kalınıyor bir odada? 3-4 kişiyse gerçekten çok pahalı. O paraya biraz uzakta olsa okula ev tutabilirsin 500 nedir ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    boğaziçi yurt meselesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben de hacettepe hukuk düşünüyorum sıralamanız kaç k ?
  • ekskalibur17 kullanıcısına yanıt
    6.5k hocam sizin ?
  • Up

• hookk H kullanıcısına yanıt
    6.2 hocam
  • ekskalibur17 kullanıcısına yanıt
    İstanbulu yazacak mısınız ?
  • hacettepede sosyoloji okuyorum. Beytepe yurtlarında bölüm 1.leri ücretsiz kalıyor Onun dışında 4 kişilik yurtlar 230 2 kişilik evker 575 tl. Yemek dahil değil. Yemeği yemekhaneden yiyoruz. Sabah 75 kr öğlen ve akşam 1.5 tl. Gayet doyurucu. Fotokopileri kök çarşısından alırsın orası gayet ucuz öyle aylık 200 300 lira fotokopiye para vermezsin kesinlikle efsane bunlar. Ben aylık 700 lira harcıyorum herşey dahil. sigara alkol kullanmıyorum. Fazlasıyla yetiyor. Ama yurt çıkarmı çıkmazmı orası bilinmez. 48 binden fazla öğrenci var yurt kapasitesi 3000 4000 arasında. Yurt sonuçları açıklanmadan öğrenci işlerine gidip biraz kendini acındırırsan büyük ihtimalle çıkar. Sormak istediğin herşeyi özelden sorabilirsin.

• eyvallah hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyma

Min aylık 300tl yemek. 500tl barınma 100/200tl fotokopi/kitap toplamda 1000tl ye aclik sinirinda yasar.

kardeş tıp okuyan arkadaşlarım bile aylık 200 lira vermiyor fotokopiye be. Çok fazla abartmışsın

• quote:

Okulda yemek bedava mi sanki 3 5tl olsa da onada para vereceksin arada arkadaslarinla disarda yiyeceksin vs.

Hacettepede yemek 1 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Okulda yemek bedava mi sanki 3 5tl olsa da onada para vereceksin arada arkadaslarinla disarda yiyeceksin vs.

Hacettepede yemek 1 lira.

Kahvaltı 75 kr öğünler 1.5 tl oldu bro bu sene

• Para harcama işi biraz daha sana kalmış bişey. Benim sigara içen arkadaşlarım var kaçak sigara alıyorlar günde sigara yemek ulaşım dahil 10 lira harcıyorlar. Bursları bile artıyor yani. Okuldaki otomatta kahve 75 kr ama Beytepe AVM de 5 e de var 10 a da. Sen idareli davranırsan barınma hariç 300 liraya bile geçinirsin ayda.

• hookk H kullanıcısına yanıt
    tabii yazarım ama zor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.