Şimdi Ara

Hacettepe ing iktisat mı yoksa siyaset bilimi ve kamu yönetimi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siyaset bilimine meraklıyım ama ing iktisatın daha çok alanı olması beni ikileme sokuyor, sizce hangisi?
    tm 1 - 24k
    tm 2 - 21k

• Evet arkadaşlar yok mu cevap verecek ?
  • arkadaşlar lütfen cevap verecek bilen yok mu ?
  • Fazla denilecek bir şey yok aslında direk olarak sana ve senin ideallerine bakan bir durum. Bana ekonomi bilimi daha çekici geliyor.
  • siyaset bilimi kamu yönetimini ben de düşünüyorum ve sıralamam 20k ama 17k dan düşer mi o kadar
  • Siyaset. Benim etüt hocam Hacettepe iktisat mezunu günlüğü 30 tlye sabahtan akşama kadar dershanede çalışıyordu. Ayda 720tl falan alıyor. Hem zeki de bir adam öyle boş biri de değil. Ben de o sebeple iktisat düşünmüyorum pek fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Siyaset. Benim etüt hocam Hacettepe iktisat mezunu günlüğü 30 tlye sabahtan akşama kadar dershanede çalışıyordu. Ayda 720tl falan alıyor. Hem zeki de bir adam öyle boş biri de değil. Ben de o sebeple iktisat düşünmüyorum pek fazla.

Eğer sadece bundan yola çıkarak böyle düşünüyorsan bence çok saçma. Hacettepe iktisat mezunu çok iyi bir yerde çalışan bir tanıdığın veya akraban olsaydı iktisatı mı seçerdin? Dar bir değerlendirme. Herkes kendi ilgi alanlarına ve hedeflerine göre seçimini yapmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turchas

quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Siyaset. Benim etüt hocam Hacettepe iktisat mezunu günlüğü 30 tlye sabahtan akşama kadar dershanede çalışıyordu. Ayda 720tl falan alıyor. Hem zeki de bir adam öyle boş biri de değil. Ben de o sebeple iktisat düşünmüyorum pek fazla.

Eğer sadece bundan yola çıkarak böyle düşünüyorsan bence çok saçma. Hacettepe iktisat mezunu çok iyi bir yerde çalışan bir tanıdığın veya akraban olsaydı iktisatı mı seçerdin? Dar bir değerlendirme. Herkes kendi ilgi alanlarına ve hedeflerine göre seçimini yapmalı.

Hayır iktisatı seçmez daha da araştırırdım. Bir kişinin çok iyi olması onun kendini geliştirmesiyle alakalı olabilir ama bu konuyu açan kendini o kadar geliştirir mi ben bunu bilemezdim. Ancak hocam kalitesini de bildiğim biri olduğu için iş bulamaması çok tuhaf geldi bana. Sonuçta hiç değilse 1.500 civarı bir şey almalıydı. Gerçi ona da az gözüyle bakıyoruz bu devirde ama onu bile alamıyor. Eksiği ne diye düşündüğüm de ise bir şey bulamıyorum şahsen. İyi üniversitenin iyi bölümü hiç değilse bir öğrenciyi işe sokabilmeli. Hacettepe'nin mühendisliklerinden mezun biri 2000de alabilir 6000de alır 1000de alır ama parayı beğendiği sürece iş bulabilir 700tl için o kadar çok çalışmaz. O sebeple tek bir kişiden örnek verdim. Ne bileyim ben bile belki şu an 700tlden fazlasını alacağım bir işi bulabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.