Şimdi Ara

Hacettepe işletme mi Agü psikoloji mi YTÜ işletme mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Psikoloji
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ea da 50k sıralama yaptım ve sonuçlar açıklandığından beri kara kara düşünmekteyim. Daha bölüme bile karar veremedim maalesef. Seçeneklerim arasında en çok agü psikoloji ile Hacettepe işletme arasında kaldım.

Agü nün anladığım kadarıyla eğitimi iyi psikoloji bölümünü geçen sene açmış. Hiç yabancı hocası veya profesör yok ama yine de Agünun eğitiminin iyi olduğunu biliyorum. Agü de şöyle bir sıkıntı var ama sıralamam 50k+ olduğu için üniversitenin kendi yurdu bana çıkmıyor. Yani kalacak yer sıkıntısı var ayrıca Türkiye'de psikoloji gün geçtikçe degersizlesiyor bu yüzden geleceği beni biraz ürkütüyor.

Diğer seçeneğim işletme. Işletme de en çok Hacettepe bana iyi geliyor çünkü İstanbul yaşanılacak bir şehir olarak beni korkutuyor. Bu taraflarda da bana gelen en iyi üniversite Hacettepe.Ama bölüme güvenemiyorum her ne kadar ing de olsa iyi universitede de olsa işletme sonuçta. Bana çevren olmadığı sürece işsiz kalacağımı söylüyorlar. Ayrıca yurt dışı planlari olan biriyim İngilizcem var çok şükür ama araştırdığıma göre Hacettepe nin akreditasyonu yok. İstanbul üniversitesinin var ama o da İstanbul da

Sonuç olarak kara kara düşünmeye devam ediyorum. Her öneriye açığım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.