Şimdi Ara

Hacettepe istatistik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    132k
    ?k

77kdayım kontenjan 90dan 70e düştü ne diyorsunuz gelir mi

Bizim pazartesine kalınca yine stres bastı açtım konuyu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• niye güncelledin lan mesajını :) ee mi okuyorsun odtü'de?

hangi odtü ee'de okuyorsun hocam sen? bırak odtü'yü bilkent'te okuyan adam bile kolay kolay odtü'nün ingilizce kitaplarına laf etmez. ingilizce çalışan herkesin yolu more to read vs. den geçmiştir. bu bilindik kitapların yanında diğer ingilizce kitaplarının bir kısmı da odtü yayıncılık'ın.

2. ss'de ödtülüler diyerek okuldan olmadığını yazmışsın zaten.

ilk defa ödtü yerine odtü yazmışsın onu da gidip güncellemişsin. forumda yeni olduğundan sanırım güncellenen mesajların bildirim kısmına düştüğünü bilmiyorsun diye düşünüyorum.

son edit 17:43: forumda tartışmayı sevmediğimden karşıdaki kişinin kim olduğunu da bilmediğimden konuyu uzatmaya gerek yok. zaten arkadaş odtü ee okuyorum mesajını da kaldırmış, ama düzenlenme geçmişinde net şekilde gözüküyor bakabilirsiniz.:

• ya gelir ya da gelmez

• gelmemesi gibi bir ihtimali yok bence ytü 60lara iner belki hacettepe de 80-90lı kapatır

• İstatistik odtü dışında da yazılır algısı çok yapıldı forumda. Bence gelmeyebilir en sağlam çekişler istatistikte olcak bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 aşağısı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • odtü stat bile 100 bin hak etmiyor

• O kadar da çekmez bence ya umarım gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istatistik
    7 ay önce açıldı
    Ytü istatistik
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istatistik okuyan adamla polemiğe girmem, btwHacettepe istatistik 

bilkent'te okumuyorum.

adam bana odtü'yü anlatıyor ya çıldırıyorum.Hacettepe istatistik Hacettepe istatistik 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D93B379 -- 18 Ağustos 2023; 17:8:31 >
  • niye güncelledin lan mesajını :) ee mi okuyorsun odtü'de?

Hacettepe istatistik

Hacettepe istatistik

Hacettepe istatistik

Hacettepe istatistik

hangi odtü ee'de okuyorsun hocam sen? bırak odtü'yü bilkent'te okuyan adam bile kolay kolay odtü'nün ingilizce kitaplarına laf etmez. ingilizce çalışan herkesin yolu more to read vs. den geçmiştir. bu bilindik kitapların yanında diğer ingilizce kitaplarının bir kısmı da odtü yayıncılık'ın.

2. ss'de ödtülüler diyerek okuldan olmadığını yazmışsın zaten.

ilk defa ödtü yerine odtü yazmışsın onu da gidip güncellemişsin. forumda yeni olduğundan sanırım güncellenen mesajların bildirim kısmına düştüğünü bilmiyorsun diye düşünüyorum.

son edit 17:43: forumda tartışmayı sevmediğimden karşıdaki kişinin kim olduğunu da bilmediğimden konuyu uzatmaya gerek yok. zaten arkadaş odtü ee okuyorum mesajını da kaldırmış, ama düzenlenme geçmişinde net şekilde gözüküyor bakabilirsiniz.:

Hacettepe istatistik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 18 Ağustos 2023; 17:43:28 >

• Aldığın oksijen bile israf

Keşke ingilizce yerine adamlık ogrenseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin gibileri az madam etmedik

• 2011 Facebook kavgası

• beni rahat bırakırsan sevinirim hocam, iyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.