Hacettepe istatistik
-
-
ya gelir ya da gelmez
-
gelmemesi gibi bir ihtimali yok bence ytü 60lara iner belki hacettepe de 80-90lı kapatır
-
İstatistik odtü dışında da yazılır algısı çok yapıldı forumda. Bence gelmeyebilir en sağlam çekişler istatistikte olcak bu sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75 aşağısı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
odtü stat bile 100 bin hak etmiyor
-
O kadar da çekmez bence ya umarım gelir
istatistik okuyan adamla polemiğe girmem, btw
bilkent'te okumuyorum.
adam bana odtü'yü anlatıyor ya çıldırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D93B379 -- 18 Ağustos 2023; 17:8:31 > -
niye güncelledin lan mesajını :) ee mi okuyorsun odtü'de?
hangi odtü ee'de okuyorsun hocam sen? bırak odtü'yü bilkent'te okuyan adam bile kolay kolay odtü'nün ingilizce kitaplarına laf etmez. ingilizce çalışan herkesin yolu more to read vs. den geçmiştir. bu bilindik kitapların yanında diğer ingilizce kitaplarının bir kısmı da odtü yayıncılık'ın.
2. ss'de ödtülüler diyerek okuldan olmadığını yazmışsın zaten.
ilk defa ödtü yerine odtü yazmışsın onu da gidip güncellemişsin. forumda yeni olduğundan sanırım güncellenen mesajların bildirim kısmına düştüğünü bilmiyorsun diye düşünüyorum.
son edit 17:43: forumda tartışmayı sevmediğimden karşıdaki kişinin kim olduğunu da bilmediğimden konuyu uzatmaya gerek yok. zaten arkadaş odtü ee okuyorum mesajını da kaldırmış, ama düzenlenme geçmişinde net şekilde gözüküyor bakabilirsiniz.:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 18 Ağustos 2023; 17:43:28 >
-
Aldığın oksijen bile israf
Keşke ingilizce yerine adamlık ogrenseydin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin gibileri az madam etmedik
-
2011 Facebook kavgası
beni rahat bırakırsan sevinirim hocam, iyi forumlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aldığın oksijen bile israf Keşke ingilizce yerine adamlık ogrenseydin |
niye güncelledin lan mesajını :) ee mi okuyorsun odtü'de? hangi odtü ee'de okuyorsun hocam sen? bırak odtü'yü bilkent'te okuyan adam bile kolay kolay odtü'nün ingilizce kitaplarına laf etmez. ingilizce çalışan herkesin yolu more to read vs. den geçmiştir. bu bilindik kitapların yanında diğer ingilizce kitaplarının bir kısmı da odtü yayıncılık'ın. 2. ss'de ödtülüler diyerek okuldan olmadığını yazmışsın zaten. ilk defa ödtü yerine odtü yazmışsın onu da gidip güncellemişsin. forumda yeni olduğundan sanırım güncellenen mesajların bildirim kısmına düştüğünü bilmiyorsun diye düşünüyorum. son edit 17:43: forumda tartışmayı sevmediğimden karşıdaki kişinin kim olduğunu da bilmediğimden konuyu uzatmaya gerek yok. zaten arkadaş odtü ee okuyorum mesajını da kaldırmış, ama düzenlenme geçmişinde net şekilde gözüküyor bakabilirsiniz.: |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X