EKO115 General Economy MAN321 Small Business Management and Entrepreneurship PSİ101 Introduction to Psychology SOS101 Introduction to Sociology SOS261 Communication Sociology FEL123 Introduction to Logic MTK203 Differential Equations MTK403 Introduction to Game Theory KAY465 Informantion Tech. at Public Management IYB332 General Management ANT202 Introduction to Social Anthropology FEL110 Introduction to Philosophy FEL122 Logic I MTK479 Introduction to Cryptography KAY124 Social Psychology KAY246 Labour and Social Security Law KAY486 Commercial Law Bunlara ek olarak SEC kodlu seçmeliler de var ama çoğunlukla sanat vs vs olduğu için hiç bakmadım, belki dil dersi varsa alabilirim. Hacettepeli çok yok forumda ama görürse diye hangisi alınır? Ekonomi, game theory, cryptography falan ilgimi çekti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 24 Temmuz 2024; 22:4:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe Nontechnical Elective
-
-
gpa boostlamak istiyorsan sosyal bilim derslerine bak.
bölümle ilgili olsun diyorsan "MTK479 Introduction to Cryptography"
Game theory de ilgi çekici
son cümleni okumadan bunları yazmıştım az buçuk seni tanımışım
-
Sosyoloji boş iş
Mantığa giriş için kitap alın okuyun, hem notu kıt olur hem de salak saçma bir şey
Sosyal psikoloji = fayda vermeyen ilim
Hukuklarla uğraşmak? Ben almazdım
Kriptografinin on koşulu var mı diye bakın derim.
Girişimcilik dersi de pek anlamlı değil.
Psikoloji tercih sebebi değil
Ekonomide ne anlattıklarına bakın
Antropoloji = fayda vermeyen ilim vol2
Yönetim dersleri ?
Oyun teorisi: matematiksel ama enteresan konular var. Genel olarak bilgi eksiklikleri gibi mevzular olur.
Diferansiyel: hangi dersi açtığına bağlı olarak bakılabilir. Sanıldığı gibi zor değil bence. Methodlari ezberleyip rahatça çözersiniz.
Felsefeye giriş: felsefe dersi sevmeyen birisi olarak önermem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, ekonomiye baktım da böyleymiş (sanırım)
Ekonominin temek kavramları
Temel ekonomik sorunlar
Ekonomik sistemler
Fiyat teorisine giriş
Tüketici dengesi
Firma teorisi
Milli muhasebe kavramları
Makro ekonominin temel kavramları
Temel makro ekonomik sorunlar
Kriptografinin ön koşulunu görmedim, onun dışında edebiyat fakültesi dersleri falan hitap etmiyor bana da. Oyun teorisi tuhaf bir ders gibi duruyor. Girişimcilik içinse hiçbir fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 24 Temmuz 2024; 22:7:24 >
Normal, bütün kariyer hedefimi döktüm buraya
Şurada bir bölüme ya da sıralamaya laf atsam 50 yorum gelmişti forum bitmiş 😎
Millet polemick seviyor
Çok tırt gözüktü. Bunun yerine mahfi eğilmez in ekonominin temelleri kitabını alın, aynısını öğrenirsiniz.
Şunlardan biri daha iyi bence: game theory, kriptografi, diferansiyel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 24 Temmuz 2024; 22:58:12 >
Anladım, notu bariz az geliyor denmediği sürece benim de aklıma bunlar yattı, tekrardan teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 24 Temmuz 2024; 23:41:27 >
hukuk seçmemenizi öneririm
-
Girisimcilik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
ODTÜ'deki econ dersini almıştım, Hacettepe'de de benzerdir. Bence güzel ders.
Jacob Clifford videoları ile tanıştım.
Forumda Hacettepeli kalmamış 😎
Ben geliyorum hocam merak etmeyin
Bölümde alıyor musunuz bilmem, ama Differential Equations da alabilirsin almıyorsanız. Fena ders değildir, çok da zorlamaz. Bence saçma sosyal derslerden daha kolay matematiğe çalışmak.
-
Bekleriz
Yok bölümde almıyoruz, bana biraz calculusün devamı gibi geldiği için biraz uzak durdum ama mat1-2 kadar zorlamazsa alabilirim sanırım
O kadar zorlayabilir, ama matematik açısından işe yarayabilir bence. Mat 2 kadar zorlamadı beni. Matematik sevmiyorsanız almayın, seviyorsanız bence iyi ders, sonra ML için işe yarayabilir sanırım.
-
Öylesine up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- sabahlamak için ne yapmalıyız
- hocalara geldik dershane yorumları
- en zor ayt matematik soru bankası
- 7 ayda yks
- tyt genel deneme önerileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X