Ne zamandır böyle bi şey açmayı düşünüyordum şimdi açabildim:) Her şeyi detaylı sorabilirsiniz özellikle ingilizce amfi için |
Hacettepe Tıp ing hazırlık+1.sınıf Q&A
-
-
mezuna mı kalsam burası için
-
Hmm zor soru,sıralamaya bağlı olabilir
-
7.3k
-
Bence 1 senenin getireceği yıpranmışlık hoş bi şey değil eğer elinden geleni yaptığını düşünüyorsan
hacettepe başkadır tabi o ayrı ama ilerde uzmanlık ya da phd için yine gelebilirsin hocam
-
hocam ben zaten bir sene mezuna kaldım
çalıştım yeterince sınav anı kader vs
uzmanlıkta artık
-
O zaman zaten hiç gerek yok
-
teorik eğitim nasıl işliyor hocam ve memnun musunuz
bir de md phd programı hakkında düşünceleriniz nedir veya düşünüyor musunuz
-
Teorik eğitim amfilerde yoklama alınmıyor sadece lab dersleri zorunlu,kişi başına 1 mikroskop düşüyor
ingilizce grup fakülte binasında türkçe grup da yeni yapılan amfilerde ders görüyor
ben açıkçası amfi derslerini seviyorum hocaların aksanı falan gayet iyi tabii ki arada full slayt okuyan hoca da çıkıyor,1.sınıf neredeyse tamamen hücre bilimlerinden oluşuyor dolayısıyla derse giren hocaların çoğunluğu aktif research içerisinde
md-phd 500 kişiden 3-4 kişinin seçildiği/seçilebildiği bir program yapması hiç kolay değil,lisans eğitimi alırken aynı zamanda doktora yapıyorsun
normalde bu süreç fakülte sonrası phd yapayım dersen 6+5 yıl sürecekken bütünleşik tıp-doktora programında 8-9 yıl sürüyor
daha tam karar vermedim başvurup başvurmamaya 2.sınıfın sonunda başvurular başlıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 28 Temmuz 2023; 22:50:50 > -
Sen hacettepede ceng okumuyor muydun -
Leopard la karıştırdın
-
-
Ups -
anatomiyi 1 senede görmek yormuyor mu -
hem de nasıl,ama hallediliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 29 Temmuz 2023; 11:55:4 > -
Son bir ups
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X