Şimdi Ara

Hacettepe üniversitesi soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe üniversitesi beytepe kampüsündeyim endüstri mühendisligi bu sene 1.sınıfa geçecegim hazırlık bitti her türlü soru sorabilirsiniz herkese geçmiş olsun.

• kmk4444 K kullanıcısına yanıt
    Mütercim Tercümanlık bölümü hakkında bilginiz var mı, eğitimi nasıldır, kampüsü nerededir?
  • Hukuk fakultesinden hocalarindam ununden bahseder misin?
  • Iktisat bölümü hakkında bilginiz varmı?
  • heyyoem H kullanıcısına yanıt
    hazırlıkta oldugum için yabancı diller bölümündeydim bu sene tamamen kampüs beytepe olarak geçiyor biraz uzak ancak metro hattı ve ringler var ayrıca otostopta çekebiliyorsunuz bi kaç arkadaşım vardı o bölüm hakkında tamamen bi bilgim yok genellikle sosyallerdi sanırsam hacettepede aşırı zorlamıyorlar ama internetten araştırın yibede
  • Srcn555 S kullanıcısına yanıt
    hukuk fakültesi beytepede ve binası yeni yapıldı muhteşem bence en yeni bina kampüsteki ve hukuk fakültesi yeni bi fakükte hocalarının ününü çok bilmesemde kütüphanede tanıştıgım bi abinin 1 ayda 3000 4000 sayfalık kitabı ezberlemesi gerekiyodu vizesi için zorladıklarını biliyorum hocalarını sitesinden öğrenebilirsin kaç tane pro. hocası falan var yazıyo orada
  • Jarpad? J kullanıcısına yanıt
    hazırlık sınıfından bi arkadaşım iktisattı kur sistemi oldugu için hacettpede çok konuşamadık iktisat hakkında tek bildigin %100 ing olması :(
  • Hocam otomotiv muh. nasıldır?
    Arkadaslarınız var mı o bolumde?
  • Hocam endüstri kaç kydı
  • caps1ock kullanıcısına yanıt
    hocam lise arkadaşım var orada çok zor bölüm oraya gidenler otomotive kafayı takmış insanlar hemen bilgilendireyim mercedes ile anlaşmaları var stajyerde etkli diyorlar 2 sene hazırlıgınız var ingilizce ve almanca(almanca olmasının sebebi mercedes) arkadaşım 1.sınıfı bitirdi ancak aşırı zormuş bölüm fizikte baya zorlandı hazırlıktada ikisininde muafiyet sınavına girebiliyorsun hazırlık okumak istemiyorsun geçme notu 65 speaking falanda var sınavlarda ona göre
  • aas97 kullanıcısına yanıt
    ben 20k ile girdim sanırsam 24k olmuş taban sıralaması
    Bilgi icin tesekkurler hocam

Bir soru daha (:
    2 yıl hazirlik var biz ilk sene hazırlıkta ing+almanca ogrensek ve sene sonunda iki dilide gecsek hazırlık 1 yıla iner degil mi ?(Belli bir seviye ingilizcem var)
  • caps1ock kullanıcısına yanıt
    evet tabiki bnm lise arkadaşım almanca aldı okuldan dışardanda özel ing kursuna gitti 1 senede geçti bu sene tanıştıgım arkadaşta ing. aldı okuldan dışardanda özel almanca oda geçti 1 senede verdi ikiside hatta ing temeliniz varsa eylülde ing muafiyete girin ondan hemen kurtulun sadece almancaya odaklanın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmk4444

evet tabiki bnm lise arkadaşım almanca aldı okuldan dışardanda özel ing kursuna gitti 1 senede geçti bu sene tanıştıgım arkadaşta ing. aldı okuldan dışardanda özel almanca oda geçti 1 senede verdi ikiside hatta ing temeliniz varsa eylülde ing muafiyete girin ondan hemen kurtulun sadece almancaya odaklanın bence
    Peki hocam kampüs nasıl? İnsanları sıcakkanlımı?
  • ftr nasıl ? 21k da olan birine ne tavsiye edrsn? bnm için tıp ve diş olmuorsa bütün meslekler gözmde aynı
    Tesekkurler hocam bilgiler icin
  • Jarpad? J kullanıcısına yanıt
    kampüs devlet üniversiteleri içinde en iyi kampüslerden biri zaten geldiginde görürsün küçük bir kasaba insanları yardımsever ve sıcakkanlı şöyle diyeyim bam denilen bi yer var lokantalar cafeler var starbucks,caribou,burgerdan tut her şey var kısaca kampüsü seversin hemen
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    ftr hakkında kuzenim seneye bitircek başka okulda iyi bi para ile başlıcak diye biliyorum ama hacettepede sıhhıyede ftr bölümü aşırı bi bilgim yok bnde 20k idim endüstri seçtim tavsiye ederim araştır bence kafana yatarsa endüstriden pişman olacagını sanmıyorum
  • Geomatik muhendisligi nasildir?
  • yeni bir bölüm oda %100 ing daha mezun vermedi beytepede çok büyük bir binası yok hocalarını bilmiyorum ordanda arkadaşım var malum hazırlık oldukları için sitesinden prof. sayısına falan bakarak azbuçuk tahmin yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.