Şimdi Ara

(hacettepe vs gazi)bi yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.tercihime ankara hukuk yazdım ama malum sıralama değişimleri olacak gibi.İkinci tercihim için hacettepe ile gazi arasında kaldım.(istanbul istemiyorum)Kimisi gazinin adı var gazi yaz diyor,kimisi hacettepe marka olacak üniversite çabalıyor onu yaz diyor.Yorumlarınız önemlidir,teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç mi bilgisi olan yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi daha göze iyi geliyor ama kampüs ve sosyal olanaklara bakarsak hacettepe daha iyi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim yorumunuz için

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsizkişi555

1.tercihime ankara hukuk yazdım ama malum sıralama değişimleri olacak gibi.İkinci tercihim için hacettepe ile gazi arasında kaldım.(istanbul istemiyorum)Kimisi gazinin adı var gazi yaz diyor,kimisi hacettepe marka olacak üniversite çabalıyor onu yaz diyor.Yorumlarınız önemlidir,teşekkürler

hacettepe kuruları çok kısa bi süre olmasına rağmen 9binlerde alıyor 5 seneye kadar marka olacağını düşünüyorum ve akademik kadrolarını dışardan almayıp tamamen kendilerinin yetiştirdiklerini söyledi rehberlikçim.Kampüs olanağını da katarsak hacettepe bence
  • Teşekkür ederim

• Gelecekte ne olur bilemeyiz,senin yerinde olsam risk almaz Gazi'yi yazardım çünkü köklü bir okul ve hali hazırda marka değeride var. Ayrıca gelecekte marka olacak bir okulun sana tek avantajı ismi olur fakat şuanki eğitim kalitesi Gazi'ye denk değil ayrıca bu Gazi'nin eğitiminin kötüleşeceği ve isminin marka değerini yitireceği anlamına gelmez. Yani şu durumda hem daha iyi eğitim alacağın için hemde gelecekte hacettepeden ismen geri kalmayacağın için Gazi'yi yazmak çok daha mantıklı çünkü şuanki durumda Gazi'nin hocaları ve eğitimi Hacettepe'den iyi. Ama işin içine kampüs ve sosyal imkanlar girerse tartışacak birşey kalmıyor zaten, net Hacettepe yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 14 Temmuz 2015; 6:47:33 >
  • Bende aynı durumdaydım . 1 . Ankara 2. Hacettepe 3. Gazi yazdım . sıralama nedir acaba ?
  • LecAss kullanıcısına yanıt
    Sıralamam 5223,inşallah hakkımızda hayırlısı olur

• Hiç sosyal ortam falan diye düşünmedim alacağım eğitim birinci planda oldu.Gazinin eğitimi hacettepeden iyi midir acaba ona da emin olamıyorum.Bakalım ne yazacağız.Sağol yorumun için.

• falcony06 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hepimiz için

• quote:

Sıralamam 5223,inşallah hakkımızda hayırlısı olur

e ankara gelir hocam gerisini düşünme pek
  • LecAss kullanıcısına yanıt
    4000 lere geriler falan diyenler var hocam ne olur ne olmaz diye ikinci tercihe de önem veriyorum.Sağolun inşallah gelir

• quote:

4000 lere geriler falan diyenler var hocam ne olur ne olmaz diye ikinci tercihe de önem veriyorum.Sağolun inşallah gelir

hocam diyenler var ama ben bazı üniversitelerin psikoloji sıralamalarını koruyacağını inanıyorum . ilk 10 bin için pek bişi oynamaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.