Şimdi Ara

HACETTEPE VS YTÜ(İçeri Gel)!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe elektrik elektronik mi?Yıldız Teknik Elektronik ve haberleşme mi?

Soru açık beyler.Biri teknik üniversite olduğu için cazip geliyor kampüsü falanda güzel gibi.Diğeri teknik değil ama iyi diyolar.Kararsız kaldım şu an ankarada yaşıyorum ama istanbula gitmek benim için önemli değil ki kaldı oraya bile yerleşebiliriz.Ankaradaki ev zaten beytepe kampüsüne anasının nikahı o yüzden iki arada bir derede kaldım yardımlarınız çok önemli.

EDİT:Dostlar dünden bugüne biraz ekleme yapıyım.İtü elektrik,İtü kontrol ve otomasyonu önlere aldım yani bu bölümleri de kıyaslamaya eklerseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activelle -- 7 Temmuz 2015; 23:27:06 >

• up
  • hacettepe bi mühendislik üniversitesi değil ben olsam ytü seçerdim.
  • Üniversite olarak Ytü Hacettepeden daha iyi bir üniversitedir.Bölm seçmek sana kalmış.
  • hem istanbul hem teknik uni oldugu icin ytu cunku istanbulda duydugum kadariyla sirketler daha cok kapiyormus ama ankara da okursan tavi savunma sanayi imkanin olacaktir sonuc okarak bence ytu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü elektrik,kontrol ve otomasyonu önlere aldım diğer tercihlerimde ytü de var hacettepeyi biraz sonlara aldım sağolun yorumlarınız için.Danıştığım mezunları da öyle diyordu.
  • Hadi bakalım kim kazanacak, ben Hacettepe'ye basıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HACETTEPE TEKNİK DEĞİL AMA HACETTEPE EE İYİDİR.
  • Hacettepe ee
  • Ya ytü endustri oku geç
    net
    pişman olmazsın
  • Ben istanbul istemediğim icin hacettepe ee yazıcam

• ben de hacettepe diyorum hem elektrik ve elektronik olmasından hem de %100 ing olmasından.
  • evedder kullanıcısına yanıt
    Hocam Elektrik-elektronik olması önemli değil ki 2 sini birden öğrenemiycez zaten bir yerde sivrileşmemiz gerekicez uzmanlık olarak.Bence mantıklı olan böyle ayrılması bölümlerin.Baştan itibaren uzmanlaşmak bana daha mantıklı geliyor.Yurtdışında zaten elektrik-elektronik mühendisliği diye bir şey yok ya elektrik ya elektronik.
  • HACETTEPE
  • Hacettepe elektrik elektronik.
  • Hacettepe ile ytu yu kıyaslıyorlar ahahahs

Ytu son sınıf elemanı ( heleki 3.30 ortalaması var) bitirme projesini yanımda 1 ay boyunca kopyala yapıştır yaptı . O gün bu gündür gözümde eziktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.