Şimdi Ara

Haciz hakkında bilgisi olanlar,yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Bela,musibet eksik olmadığı için maalesef borçlanmak zorunda kaldım.2 ayrı bankaya borçlarım var.Sormak istediğim;
    1.banka haftaya maaş haczine başlayacak,diğer bankanında taksit ödemeleri yüksek olduğu için kesintili maaşımla 2.bankaya da ödeme yapamayacağım gibi görünüyor. Bu durumda malum ikinci banka icra sırasına girip bekliyor. 1.banka da maaştan 1/4 oranında kesinti yapacak.Maaş haczi devam ederken, ikinci banka tahsil için ev haczine gelebilir(hakları var) ama evde haczedilecek bir şey yok.Bu durumda ikinci banka 'hele gidelim şunun evine,mal alamazsak da rezil ederiz ' mi der yoksa hiç külfiyet oluşmasın biz en iyisini ikinci sıraya mı girelim der.Bazı bankalar hiç eve gelmiyormuş,direk ikinci sıraya geçiyormuş diye duydum. Haricen,elimde bir motosiklet var.Buna yakalama kararı çıkarıp yediemine çeker ve satarlar mı yoksa sadece motosiklet üzerine satışını engellemek için tedbir mi koyarlar.
    Başına böyle bir iş gelmiş arkadaşlardan fikir rica ediyorum.Keşke imkanım olsa da ödeyebilsem,strese girmesem ama malesef dert baştan eksik olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.