Şimdi Ara

Haciz Kalktımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1000 tlye yakın borcumuz vardı çok fazla deil ama bir kaç kart daha oldupğundan dolayı durumlarda iyi değil haliyle o kartı ödememişiz ve ödemeye kalktığımızda parayı direk istiyorlar verme gibi bi sıkıntımız var taksitlendiremiyoruz ve icraya vermişrler bizi acaba eskisi gibi eve gelip eşyaları alıyorlarmı bir ara bi yasa vardıa caba yürürlülüğe geçtimi bilgisi olan varsa bilgilendirirmi acaba

• gereksiz ve 1den fazla olan şeyleri alıyolarmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

gereksiz ve 1den fazla olan şeyleri alıyolarmış galiba

yani 2 3 tane televizyon varsa 1tanesini bırakıyorlarmı
  • http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/1029.html

82. maddeye bi bakın
    tam bi bilgim yok benimde. kesin bilgi için bir avukatla iletişime geçmek işinizi görür.
  • Hayır evine gelemezler.Şimdi de korkutmak için arıyorlar.Geleceğiz,ne var ne yok alıp gideceğiz diye.Küfür edip suratına bile kapasan birşey yapamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphitritel

Hayır evine gelemezler.Şimdi de korkutmak için arıyorlar.Geleceğiz,ne var ne yok alıp gideceğiz diye.Küfür edip suratına bile kapasan birşey yapamıyorlar.

eyw kardeşim rahalattın biraz teşşekkürler :)
  • bilgilendirme amaçlı bende yazayım babamın bankaya 60 bin tl borcu vardı icraya vermişler 1 yıl önce felan gelmişlerdi avukatlar borcu taksitlendirdiler ve şuan 7 bin tl ye düştü 2 ay ödememiş babam ve bugun kapı çaldı :D icra memurları 2 tane işte hacize geldik felan dediler direk içeri girdiler kadın televizyon,buzdolabı diye tek tek saymaya başladı bende avukatım gelmeden bişey yapmanızı istemiyorum dedim oda bekleyemem işim gücüm var dedi sonra bi kagıt uzattılar malları yazdıkları bende imzalamıyorum dedim ve avukatı aradım direk (Uzaktan Akraba )böyle böyle dedim oda sakın o kagıdı imzalama dedi yeni yasa gereği 2 tane olmayan şeyleri alamıyorlarmıs adamlara imzalamıcam yeni yasadan haberim var dedim oda o yasa geçerli değil eski borçlar için felan dedi bende kagıdı imzalamıcagımı ve hukuka aykırı bişey yapıyorsanızda mahkemeye verceğimi söyledimki borcunuzu ne zaman ödersiniz dedi bende şuan durumumuz yok ödeyemeyiz dedim ve hiç bişey alamadan gittiler şuan babam tüm borcu ödemeye gidiyor bilginiz olsun diye anlattım artık eskisi gibi eve girip istediklerini kaldıramıyorlar ALLAHA şükür diğer borçları kapatmıstık buda bitti.

• Up.
    Bugün yarın geleceğiz diye tehditvari şekilde aradılar.Yarın 9da gelecek dediklerine bakılırsa.Evde 2 tane eşya pek yok.Birisi 10 yıllık diğeri 2 yıllık 2 tane bilgisayar var.Hangisini alırlar?Gereksiz gördükleri eşyayı alırlar mı?Babamın avukat arkadaşı sakın imza atmayın demiş babama ama evdende birşey götürürler mi imza atmazsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Up.
    Bugün yarın geleceğiz diye tehditvari şekilde aradılar.Yarın 9da gelecek dediklerine bakılırsa.Evde 2 tane eşya pek yok.Birisi 10 yıllık diğeri 2 yıllık 2 tane bilgisayar var.Hangisini alırlar?Gereksiz gördükleri eşyayı alırlar mı?Babamın avukat arkadaşı sakın imza atmayın demiş babama ama evdende birşey götürürler mi imza atmazsak?

Ne borcunuz var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankaya kredi kartlarından dolayı borç var ama tam olarak neden olduğunu bende bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Bankaya kredi kartlarından dolayı borç var ama tam olarak neden olduğunu bende bilmiyorum.

hukuki.net'e size yardimci olur Allah kolaylik versin

Edit Anladigim kadariyla hacizler eve mala degilde kişilerin banka hesaplarina arabasina felan konuluyor gibi. Kesin bilgi degil tabi ama elimden bu kadar geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 26 Mart 2015; 22:14:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu genel sağlık sigortası çıktı başımıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.