Şimdi Ara

hack yememek için bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 2 Hafta önce online bir oyunda karakterimin eşyası çalındı ve hiçbir siteye bile doğru düzgün girmemiştim ki babamın bilgisayarından oynuyordum daha bugünde benim bilgisayarım yeni geldi hp tarafından 0 gibi yapmışlar, hala korkuyorum çalınma riski var mı karakterimin? Okudum baya bir firewall için ilk ashampoo'yu yükledim kuramayınca zonealarm pro'yu kurdum ama kurdum sadece :) nortonu yüklemiş hp servisi zemena anti keyloggerı indirmeyi düşünüyorum bilgi eksikliğim çok fazla yardımcı olursanız çok sevinirim ne gerekli ne eksik ne yanlış

• imzama bak ayrıca hayattaki en büyük problemin bu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchasgracias

Arkadaşlar merhabalar öncelikle
    1 2 Hafta önce online bir oyunda karakterimin eşyası çalındı ve hiçbir siteye bile doğru düzgün girmemiştim ki babamın bilgisayarından oynuyordum daha bugünde benim bilgisayarım yeni geldi hp tarafından 0 gibi yapmışlar, hala korkuyorum çalınma riski var mı karakterimin? Okudum baya bir firewall için ilk ashampoo'yu yükledim kuramayınca zonealarm pro'yu kurdum ama kurdum sadece :) nortonu yüklemiş hp servisi zemena anti keyloggerı indirmeyi düşünüyorum bilgi eksikliğim çok fazla yardımcı olursanız çok sevinirim ne gerekli ne eksik ne yanlış

hocam herşey bilgisayarla bitmiyorki senin internetini kullanan biri varsa o bile biraz uğraşırsa bilgisayarına ulaşabilir bu konularda keylogger engelleme programı vardı adını unuttum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.