arkadaslar lebron ilk macına tripple double la basladı lebronu seven sevmeyen herkez bişeyler yazsın da tartısalım bu arada su lebron ozentileri dısarı
dostum lebron ve wade hakkında bı baslıkk war zaten neden bı daha acma gereksınımı duydunkı
yaaa vallaa orda gorusler wade kayıyoda ondan valla ben bi tek lebron hakkında goruslerin yazılmasını istedim kusura bakmayın hatalı seçim yaptımbi daha olmıcak
kusura bakıcak bırısı warsa oda ben degıl mod dur ama bosyere aynı konular acılınca da ıyı olmuyo
yas grubunda yenılmez bi kere daha lıselı oooo.en artı ozellıgıde buu pas asist sut konusundada itiraz yok ama bence cok hırslı ve bu sırsı savunmasında acıklar vermesini saglıyor benceama gene de daha kucuk tecrubede lazım
Yetenegi tartısılmaz ama All_Star macında yaptıkları da ortada eger mantalite olarak o macdaki gibi giderse onun icinde bizim (bosketbolseverler) icinde kötü olur.
bencede ooda ole aslında allstar macında bence hırslarına yenik dustu ama istedigi oldu kotu olanda fan kıtlesiii azaldııı