Şimdi Ara

Hadi lebroncular gorelim goruslerinizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lebron ilk macına tripple double la basladı lebronu seven sevmeyen herkez bişeyler yazsın da tartısalım bu arada su lebron ozentileri dısarı

• dostum lebron ve wade hakkında bı baslıkk war zaten neden bı daha acma gereksınımı duydunkı
  • yaaa vallaa orda gorusler wade kayıyoda ondan valla ben bi tek lebron hakkında goruslerin yazılmasını istedim kusura bakmayın hatalı seçim yaptımbi daha olmıcak
  • kusura bakıcak bırısı warsa oda ben degıl mod dur ama bosyere aynı konular acılınca da ıyı olmuyo
  • yas grubunda yenılmez bi kere daha lıselı oooo.en artı ozellıgıde buu pas asist sut konusundada itiraz yok ama bence cok hırslı ve bu sırsı savunmasında acıklar vermesini saglıyor benceama gene de daha kucuk tecrubede lazım
  • Yetenegi tartısılmaz ama All_Star macında yaptıkları da ortada eger mantalite olarak o macdaki gibi giderse onun icinde bizim (bosketbolseverler) icinde kötü olur.
  • bencede ooda ole aslında allstar macında bence hırslarına yenik dustu ama istedigi oldu kotu olanda fan kıtlesiii azaldııı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fan sayısının artması ıcın onunde daha cok yıllar war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.