Şimdi Ara

Hafıza Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar Hafıza Kartımı Bilge Bağlıyorum Hwerhangi bişey atmak istediğimde disk yazmaya karşı korumalıu korumayı kaldırıp deneyin diyo bu korumayı nasıl kaldırabilirm

• Şifre falan koydunmmu karta..Benımde ilk aldıgımda basıma geldı ve hiç duzletemedim..O yuzden hemem gittim yeni bir tane almak zorunda kaldım...
  • Ya sifrelidir, yada kartın kenarında bir kilit oluyor, o kapalıdır.
  • Şifre Falan Yok Benim Anlamadığım Daha Önce Bİr çok kez problemsiz gerçekleştirdim transfer işlemini şimdi meydana geldi bu sorum biçimliyorum hafıza kartının bi umutla bakalım bişi değisecekmi

Edit: USB kablosuyla Hafıza Kartını Gördüğümde işlem geröçeklşio ama Kart Okuyucu da olmuo alla alla bunun sebebini bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetcan -- 9 Ekim 2006; 15:50:54 >
  • usb kart okuyucunun chiplerine zarar vermişsin muhtemelen.Aynı hatayı ben de bugün aldım,xd kartı mmc kart yerine takmaya çalışınca hasar almış kart okuyucu mefta.
  • OMG! Okuyucuyu alalı 3 gün oluıo :D:D Zaten 7.5 ytl lik kart okuyucudan ne beklenirki ...
  • Kart Okuyuc işi arada sakat oluyo...Ben cogu arkadasım sd kartın yerıne mini sd sokunca içinde kaldı...Ondan kart okuyucu pek işe yaramıyo telefon kartları ıcın (mini sd)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.