Soru başlıkta görüşlerinizi bekliyorum |
Hakim ve savcılık sınavı için üniversite ne kadar etkili?

-
-
up
-
Yks çalışmak gibi bir şey üniversite etkisi pek yok bence. Yazılı sınav adına konuşuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mülakatta ne yapacaksın sen onu düşün hocam, gerisi fasa fiso
orası da ayrı muamma
-
neden hukuk düşünüyorsun hocam,
hocam düşünmüyorum aslında ama savcılık çok cezbediyor.Sonuca göre değişir 7 8k veya daha iyi bi sıralama gelse hukuğu yazmam ama 10 15k gelirse düşünürüm ne kadar sıralama düşse de hukuk hep gerekli ve mühf aühf iühf den mezun olanları çok incelemedim ama her türlü yerde kalmazlar diye düşünüyorum
-
Etkisi sıfır. Haa okulun verdiği eğitim önemli ama burada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sizin okul nasıl gidiyor hocam, mef hukuktu galiba
7 8k gelirse ne yazmayı düşünüyorsun hocam iibf mi
Bu sene okul kafasına göre kararlar alıyo bu sıkıntı. Bunun dışında vizeler iyiydi de final zamanı işe başlayınca 8 dersin 5’inden büte kaldım. Şu an son bütüm olan hukuk felsefesi sınavına gidiyorum. Durumlar böyle, sizin çalışmalarınız gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen mef'te çok iyi eğitim vardır mef yazın :D
-
marmara ybs
odtü uluslararsı ilişkiler
yeditepe işletme
bunlar sıralama olarak tutuyor (marmara ybs kesin değil belki daha da yükselir) ama pek bilgim yok bu yüzden bunları araştırıp bunlardan birini tercih ederdim.
Birde hacettepe hukuk mühf iühf (iö) de geliyor onları da düşünürdüm ama ilk dediklerim daha ağır basıyor şuanlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkaannn1421 -- 22 Ocak 2022; 15:41:48 > -
auhfte okuyorum sakin huku yazma odtu yaz cok cok daha mantikli marmara ybs yazacagina ozu yeditepe bilgi falan daha mantikli
-
güzel gidiyor hocam, teşekkür ederim
umarım gönlünce olur her şey, başarılar
sana hukuk yazma diyen elemanı takma hocam
ege hukuk başlığı altında ağlayan, işsiz kalacağız sistem çok kötü diye milleti hukuktan geri çevirmeye çalışan vizyonsuzun biri
iktisat/ekonomi düşünüyor musun
onlarda mat baya fazla kullanılıyormuş o yüzden 2.planda.
-
annem babam avukat ben niye işsiz kalayım sizi düşünüyorum ahahahah staj bile bulamıyorlar :D
-
O zaman sorgusuz sualsiz aile izinden gitmişsin.Böyle birinin tavsiyesini dinlemekte doğru olmaz
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X