Dün gece yaşadığım olayı sizlere de anlatmak istiyorum:
Saat 23:00 civarı Kadıköy Moda Sinemasından çıktıktan sonra Bahariye caddesinden yukarıya doğru yürümeye başladım. Önümden ikisi erkek biri kız üç kişi geçti ve erkekleden biri Bahariye caddesine daha yeni yapılmış sokak lambalarından birine tekme attı. Önce kafası bi şeye bozuk galiba dedim daha sonra diğer erkek bi sonraki direğe tekme attı (her tekmeden sonra lambalar patlıyor bu arada). Ulan bunlar ne yapıyor demeye kalmadan baktım bunlar sırayla direklere tekme atıyor. Dördüncü direkten sonra dayanamayıp "GEL BENİ TEKMELE LAN ONUN BUNUN ÇOCUĞU" diye bağardım bunlara. Fakat anlaşılan erkeklikleri sadece direklere olduğundan arkalarını bana dönüp baktıktan sonra sokak lambalarına dokunmadan gözden kayboldular.
Ben bu insan müsvetteleriyle aynı oksijeni soluyup aynı şehirde yaşadığıma hala inanamıyorum ve hala sinirliyim.
gereksizz insanlarmışş
allah davul etsin onlari..
çekmişlerdir haywanlar... tam sopalıklar
vallaha moda da oturuyorum dostum bizim burda öyyle denyolar varki onların yaptıkları az bile ama tam sopalıklarmış
Böyle insanlar heryerde var, sinir olmamak elde değil.
Ne demek takmayacaksın? Bu kadar mı umursamaz olur insan? Öyle veya böyle bu para senin cebinden çıkıyor. Bu gün bunlara birşey diyemeyen, yarın hiç bir şeyden sızlanmasın.
Hocam duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim... Helal olsun...
Adam cebindeki bıçağı çekip saplarsa bi yerine görürsün.O zaman senin için ne bugün kalır ne de yarın... Değer mi yani bi direk için ölüp gitmeye..
quote:
Orjinalden alıntı: Serdengeçti
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
takmıcaksın boşveer
Ne demek takmayacaksın? Bu kadar mı umursamaz olur insan? Öyle veya böyle bu para senin cebinden çıkıyor. Bu gün bunlara birşey diyemeyen, yarın hiç bir şeyden sızlanmasın.
hehe Abi sende de ne tip varmış bea iki kişiyi korkutup kaçırmışsın yuh...
Etrafa durup dururken zarar veren, sokak lambasının ampullerini zevk için patlatan, sokaktaki hayvana tekme atan (Daha öncede böyle bir yaratıkla karşılaştım.) kim olursa olsun gözüm korkmaz. Başıma birşey gelirse de hiç pişman olmam merak etmeyin.
eradnan kardeşim boyum 1,95 kilom 105 bunun bir etkisi olabilir mi???
Not: direk diye bahsettiğim caddelerde kullanılan büyük lambalar değil şehir dekorasyonu için konulan daha kısa sokak lambaları.
quote:
Orjinalden alıntı: qsecofr
Kesinlikle var ama hazır yakalamışken iki tekmede onlara sen atsaydın fena olmazdı
sorunun çözümü bu gibileri gizli bir şekilde yakalayıp ulu orta cezalandırmak.herkes görücek yoksa kimse takmaz.ha tabi bi de kalıcı ve uzun vadeli bir çözüm var o da eğitim oluyor ki etkisini 15-20 senede gösterir hatta daha fazla
Orjinalden alıntı: gencfatih
kesinlikle vardır abi seni kim görse korkar zaten o boyla hiç sesini çıkarmadan devam etsen bile herifleri korkutmayı başarabilirdin sanırım
quote:
saygı lar abicim
valla bencede dövseydin hatta bana haber verseydin beraber dövseydik şerefsizleri....
bu arada duyarlılığın ve davranışın için......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme