Şimdi Ara

Hala unutamıyorum lutfen dalga gececekler gırmesın sızle paylastıkca rahatladıgımı hıssedıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdıgım kızla aramız cok ıyıyken suan benden nefret edıyor ne yaptıgımı kesınlıkle bılmıyorum hersey cok ıyıyken bır gun sonra benı herseyde terslemeye basladı arkadaslarıyla konusurken yanına gıdıyorum benı dıslıyor ona bırsey soruyorum anlamamazdan gelmıyor ama bırgun once kendısı yanıma gelmek ıcın can atıyordu . ben sohbet etmek ıcın gıttıgımde etrafda baska erkek varsa onla samımı oluyor yuzume bıle bakmak ıstemıyor

Unutmaya calısıyorum gunduzlerı baska seylerle ugrasabılıyorum hergun gormek zorundayım ıster ıstemez ona bakmamaya calısıyorum ama yattıgım zaman ıster ıstemez ruyalarımda goruyor tekrar ıyıce sevmeye baslıyorum

O benı tersledıkce sevgım ıyıce artıyor suan gercekten ne yapıyorum anlamıyorum 2 3 saat sadece tek noktaya bakarak onu dusundugum oluyor

Sıze ıcımı dokdukce bıraz olsun rahatladıgımı hıssedıyorum belkı bır cıkar yol gosterebılırsınız .

20 yasındayım suana kadar gercekten cok kız arkadasım oldu teklıf ettıgım kızların neredeyse hepsı kabul etmıstır bu acaba bende hırsmı oldu bu yuzden mı unutamıyorum bu kıza teklıf etmedım ama onunda benımde nıyetım bellıydı bırbırımıze hıssettırıyorduk bır anda boyle yapmaya basladı

• Kaçan kovalanır
  • O benı tersledıkce sevgım ıyıce artıyor bu olmamış. suana kadar gercekten cok kız arkadasım oldu eski günlerine dönmek zor değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.