Şimdi Ara

'Halep'ten gelenler geri dönüyor, artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #28
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Halep'ten gelenler geri dönüyor, artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün"

Tokat’ta Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat, sosyal medya paylaşımı nedeniyle soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldı.

Y.E isimli vatandaş, X hesabından “Halep’ten gelenler geri dönüyor. Artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün” paylaşımında bulundu. Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat da söz konusu paylaşımı kendi kişisel hesabından paylaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyuran Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, “Bolat’ın paylaşımından sonra gerekli idari soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın selameti için Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat görevden uzaklaştırıldı. Müdür hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor” dedi.

"Sehven bir paylaşımım olduğunu fark ettim ve hemen sildim"

Soruşturma başlatılan Bolat ise sosyal medya hesabından, “Sosyal medyada gezinirken sehven bir paylaşımım olduğunu fark ettim ve hemen sildim. Tüm kamuoyundan özür diler helallik isterim” paylaşımı yaptı.

"Halep'ten gelenler geri dönüyor, artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün"

İHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 10 Aralık 2024; 1:31:22 >

• Sehven mi şehven mi
    Yapıyorsan arkasında dur bari
  • Selanik, Tırnova ve Girit kökenli biri olarak, yıllardır keşke imkan olsa da geri dönsek diyorum"Halep'ten gelenler geri dönüyor, artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün"  Arkadaş doğru demiş.

• Halep'ten gelenler sığınmacı oysa selanikten gelenler mübadele ile geldiler burdaki Rumlar ile değiş-tokuş oldu. Tabii ki balkanlardan kaçıp gelenlerde oldu Türk olmayan ama adam Selanik 'ten bahsediyor burda Atatürk'e de laf atma var ..Balkanlardan gelenlerin malı mülkü orda kalmışsa tabii ki oraya gitmeleri hem kendileri hem bizim için iyi olur ama bu mümkün olmaz muhtemelen . Tapu kaydı olanların bir kısmı orda kalmıştır olmayanlar gelmişse nereye gidecekler?

Bu cümleleri PKK hDP'li biri söylese neyse de Tokat'tan biri söylüyor ya PKK oraya kadar sızdı veya devlet milli kimlikten ne kadar uzaklaşmış görülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 10 Aralık 2024; 3:6:45 >
  • Hepsinden önce 500 yıldır bu ülkenin kanını emen pontus kalıntılarının gitmesi lazım.
  • İmkan olsa kim kalır ki burada?

• soyuna baksan,
    teali islam derneğine dayanıyordur!
  • Aklınca cumhuriyete, cumhuriyetçilere, Atatürkçüler'e, milliyetçilere filan laf sokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Aralık 2024; 17:36:50 >
  • Bunu halepten mi yazmış, halepe dönerken yolda mı yazmış.
  • Selanik özelinde değil de, bu ülkede balkan göçmenleri hiç olmasaydı, ülke bu paylaşımı yapan insanlarla dolu olacak ve onlar tarafından yönetiliyor olacaktı. Kabus gibi.
  • noldu şşakkkkkkkkkkkkkkirr...

• Şakir anasına, kızına sert yorumlar istiyor gibi geldi bana.

• cumhuriyetin ilanı ve peşine yapılan devrimler ülkede pek çok kişinin kanayan yarası, bir türlü osmanlı sonrası dönemi kabullenemediler. özellikle hacı hoca takımı kaybettiği güçten dolayı cumhuriyeti ilan eden kadroya kin kusuyor, o kadronun içinde ciddi kısmıda rumeli kökenli olunca ağızlarından böyle sözler çıkıveriyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sonra aklı yetmemiş çark etmiş, yok şehven bilmem ne
  • Halk "Eğitim" Merkezi müdürünün güzide Türkçesi. Gerçi böyle halka, böyle müdür haktır.
  • Aynaya bakıyor kendisini Türk'e de benzetemiyor gidip Araplara sempati duyuyor böyle yazıyor

O kadar seviyorsan kalk git Arap Yarımadası bir ülkeye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.