Şimdi Ara

Halı saha ayakkabısı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, futbol oynamayı çok seviyorum ve her fırsatta oynuyorum. 7-8 aydır bir düzen oturttuk ve haftada 2 kez 2şer saatten 4 saat maç yapıyorum farklı takımlarla. Şuan lotto ayakkabı kullanıyorum ve bayağı eskidi. Dış yüzeyi aslında gayet iyi ama iç kısımda topuk ve parmak kısımlarındaki taban iyice eskidi ve açılmaya başladı. Anlayan varsa diye bir kaç soru sormak istiyorum. Muhtemelen bir sakatlık vb. olmazsa uzun yıllar bu tempoyla oynamak istiyorum, uzun ömürlü kaliteli bir ayakkabı alma niyetim var, bütçem konusunda fikrim yok ama ortalama ayakkabılar zaten 1.2k civarında başlıyor ve sanırım yine amatör düzeydeki ayakkabılar 6-7k civarına kadar gidiyor. Benim ayırabileceğim bütçe maksimum 3k olur. Karar vermenin zor yanı denemeden alınmak zorunda kalınan şeylerde hep tereddüt ediyorum. Yani aslında ayakkabıyı bir maç deneyebilsem ne alacağıma zaten karar verebilirim ama denemediğim için bu konu da tecrübeli kişilerin fikirlerini almak isterim. Daha çok kanat oyuncusuyum ve vuruşlarım epey isabetli. solak biri olmadığı için o kanatta ben oynuyorum ve daha çok ayak dışı vuruyorum, uzaktan çok şut çekiyorum ve ona göre dengeli burun kısmının tam oturması gerekiyor ayağıma. Maç başı koşma tempom 7.4 km ortalamaya sahip akıllı saat verilerime göre, yani koşma&top sürme dengesinin de iyi olduğu bir ayakkabı istiyorum. Halı saha da oynadığımız için krampon tercihim değil daha küçük dişlilere sahip halı saha ayakkabıları olursa öneriniz çok sevinirim.

Fikir veren yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Lescon pek düşünmüyorum hocam teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    halı saha forması
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.