Şimdi Ara

Halı saha maçı yaptık, her yanım tutuldu .. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor namına hiç bişey yaptığım yok. Öyleki en son spor denilecek şey ağutosta yüzmemdi. Gün içerisinde yaptığım tek şey evden üniversiteye 20 dk yürümek.

Dün gece arkadaşlarla halı saha maçı yaptık. Sabah yatakdan bi kalkdım her yanım tutulmuş ağrıyor

Yani anlıyacağınız kasılıp kaldım. Ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yaw bi Allah ın kulu cevap yazsın :S
  • ben daha beterını yasadım cumartesı bı hevesle vucut gelıstırmeye basladık hoca ılk gunden agır gırdırdı yvsak :D kol karın bacak omuz gogus nere varsa calıstı geldım ılk suyla dus aldım ertesı gun yataktan kalkamadım :D arkadaşım eczaneden kas gevşetici aldı birazda dışarda yürümeye çıktım şimdi iyiyim kalmadı eser :) Sıcak suyla duş al sonra kas gevşetici ve bol bol dinlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

ben daha beterını yasadım cumartesı bı hevesle vucut gelıstırmeye basladık hoca ılk gunden agır gırdırdı yvsak :D kol karın bacak omuz gogus nere varsa calıstı geldım ılk suyla dus aldım ertesı gun yataktan kalkamadım :D arkadaşım eczaneden kas gevşetici aldı birazda dışarda yürümeye çıktım şimdi iyiyim kalmadı eser :) Sıcak suyla duş al sonra kas gevşetici ve bol bol dinlen

eyw kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

ben daha beterını yasadım cumartesı bı hevesle vucut gelıstırmeye basladık hoca ılk gunden agır gırdırdı yvsak :D kol karın bacak omuz gogus nere varsa calıstı geldım ılk suyla dus aldım ertesı gun yataktan kalkamadım :D arkadaşım eczaneden kas gevşetici aldı birazda dışarda yürümeye çıktım şimdi iyiyim kalmadı eser :) Sıcak suyla duş al sonra kas gevşetici ve bol bol dinlen

İlk aylar her yerini çalıştırırsın ve o dediğin hamlık ağrısı hafif çalışsan da olur. Yani hocana küfür etmene gerek yok.

• hacım belediyenin saten fazla ilgilenmiyorda ya :D ilk gün hareketleri gösterdi sonra gel gel aynısını yap diyo.Bodyformtr den yeni başlayanlar için program yazmışlar onu uygulamaya çalışcam inşallah başarılı oluruz bi 4 5 ayda gösterir etkilerini çalışmalar
  • ham ham oynamışsın ne bekliyorsunki ama arada oyna açılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tutulan agrıyan bölgelere masaj yapmayı dene kas gevşetici alabilirsin zaten 2 3 güne yavaştan geçmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

tutulan agrıyan bölgelere masaj yapmayı dene kas gevşetici alabilirsin zaten 2 3 güne yavaştan geçmeye başlar.

Geçti elhamdülillah kardeş 2-3 günde geçiyor. Ama geçene kadar süründürüyor valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurunAlaNur

quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

tutulan agrıyan bölgelere masaj yapmayı dene kas gevşetici alabilirsin zaten 2 3 güne yavaştan geçmeye başlar.

Geçti elhamdülillah kardeş 2-3 günde geçiyor. Ama geçene kadar süründürüyor valla

sonra bende kış boyunca spor yapmamıştım geçen hafta arkadaşlar da halısaha yapalım felan ısrar etti gittim ertesi gün yürüyemiyordum nerdeyse genelde pek olmaz dı ama karın kaslarımda gülerken felan agrıyordu okulda bir arkadaş gel masaj yapam dedı yaparken baya canım yanar gibi olmuştu ama gerçekten rahatlatmıstı aynen elhamdülillah 2güne taş gibi olduk, bundan sonra maçlardan önce antreman yapmak lazım :D

• Dün arkadaşlarla tekrar halı saha maçı yaptık şimdi hiç bi şeyim yok

demek ki hamlıkdan olmuş önceki ağrılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.