2.5 ayı kalmış kolay paketim var. 15 GB 99 TL olan Ramazan paketini alsam önce hangisinden harcanır 2.5 aylık paketten gidiyorsa 100 liramı çarçur etmiş olmayayım teşekkürler şimdiden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 24 Mart 2023; 0:10:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halihazırda 3 aylık paketim var, Ramazan'a özel internet paketi alırsam önce hangisinden gider
-
-
Vodafonede bu ara çok bug var , belli olmayabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reis askerdeyim ya o 15 GB ilaç gibi gelebilir. Ben yarın arayıp sorayım en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Vodafone Pay ile Kolay Paket alımına ayda 20 TL iade kampanyası var. O paketi Vodafone Pay ile almanızı öneririm hocam.
Hayırlı tezkereler, şafak kaç hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 24 Mart 2023; 10:51:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
130 kusur reis de ben bu müşteri hizmetlerine bağlanmadim. Ne dediysem robotu geçemedim. Bi soru sormak b kadar zor mu ya
Paket alıcam soru soracağım diyorum bana paketleri sayıyor
https://www.vodafone.com.tr/sizi-arayalim/
Vodafone Sizi Arayalım - Beni Arasın Servisi
Bu servis ile Müşteri Hizmetleri ile kolayca konuşabilirsiniz. Hayırlı Cumalar hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 24 Mart 2023; 13:50:28 >
konuştum reis. yanımda uygulamasinda benim 3 aylık paketin bitiş süresi dakika ve smste doğru gösterirken internetin bitiş süresi 29 mart olarak gösteriyordu. önce bunu sordum neden böyle diye "o öyle gösteriyor ama doğru vaktinde bitecek" dedi
sonra internet kullaniminda önce ramazan paketinden mi gider dedim, evet çünkü o daha erken bitiyor dedi.
ammavelakin kullandığım internet 3 aylık paketten gidiyordu.
tekrar aradım şu yanımda uygulamasında benim 3 aylık pakette yazan tarihi düzeltin diye. şu an bi sorun var müşterilerimizin %80ninde internet paketi bitiş süresi yanlış gösteriliyor dedi. e dedim ne zaman düzelecek? kaydınızı aldım 48 saat içinde düzelecek dedi ama bakalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 24 Mart 2023; 13:52:24 >
Benim vermiş olduğum linkten mi konuştunuz hocam ?
Gazanız mübarek olsun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 24 Mart 2023; 13:54:46 >
yok reis bi taktik buldum; robot soru sordukça anlaşılmaz cevaplar veriyorum daha sonra bu beni tuşluya aktarıyor işte ek paket için 1 kalan kullanım için 2 müşteri hizmetleri için 3 diye
ordan tuşlayip direkt bağlandim
Tamam hocam. Hayırlı Ramazanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 24 Mart 2023; 13:56:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone çalışma şartları
- vodafone numara rezerve
- red"li fırsat 30 gb ultra paketi detayları
- vodafone mobil internet hızı arttırma
- mobil veri e den h ye çevirme
- vodafon yurt dışı paketi
- turkcell abone sayısı
- kapanan hat nasıl açılır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone hediye internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X