Şimdi Ara

HALISAHA KONDİSYON ACİL TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cuma günü halısahada maçımız var. Kondisyonum kötü bayağı. 1 senedir HALISAHA yapmadım. Yaş 21 boy 180 kilo 67...şu üç günde kondisyon yüklemek için neler tavsiye edersiniz?maç günü ne yiyip içeyim powerade falan ya da doping etkisi yapacak birşey ya da açma germe hareketleri tavsiyelerinize açığım. Yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kondisyon 3 guse olmaz mumkunatsiz spor yapsan bile 1 hafta agirir heryerin

Yapacagin en iyi sey

1 2once sahilde veya ormanda kosucaksin 30 60dk yavas kosacaksin ne kadar cigerin yetiyorsa 10dkde olabilir zoelayacaksin 2 gun dinlenirsen tamamsin hali sahaya 3 gunde anc bu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steroid+kreatin bas

• Maci bosver mactan sonra 3 gun her yerin agricak

• VerKurtull kullanıcısına yanıt
    Hocam ayaklar kaldırır mı acaba. Ciğer problem değil. Benim bacaklar 10dk sonra vücudumu taşımıyor. Ama ben de buna yakın birşey düşünüyordum. Dediğini yapıcam. Maç günü powerade içsem faydası dokunur mu acaba, ne işe yarıyor onu da bilmiyorum

• Maçtan 30dk önce 2 tane redbull iç. Uçarsın maçta
  • Maçın 10. dakikasında şişeceksin. O ara rolantiye al bi 10 dakika yürü sahada. 35. dk sonunda bacaklarını hissetmeyeceksin. maç bittiğinde sen de bitmiş olacaksın ve 3 gün her yerin ağrıyacak. geçmiş olsun şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cuma gününe kadar günlük yürüyüşler ve koşular yap.
  • Asosyal olduğum için bir şey diyemeyeceğim ama 8.sınıfta sürekli yapardık.(duygulandım
  • 3 günde bir şey değişmez ama ilerisi için de düşünüyorsan sabah sporu (koşusu) her derde devadır derim ben

• Dostum kondisyon dediğin olay , devamlılık isteyen bir şey . Mesela her ay da 10-12 gün hiç aksatmadan koş.
    Kondisyon yapmak istiyorsan en önemlisi koşudur kardeşim . Koşmaktan zarar gelmez .

• Kendimi gördüm sende,zamanında 90 dakika maç cikarirdim spordan soguyunca 5 dakika bile koşamiyorsun

Sana olacakları soyliyim mac basinda 10 dakika falan dayanırsın sonra kosamiyacaksin ya kaleye gecersin ya da defansta kafana göre tkilirsin,çünkü şişiyosun nefesini çeviremiyon acayip bisey oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahane94

Hocam ayaklar kaldırır mı acaba. Ciğer problem değil. Benim bacaklar 10dk sonra vücudumu taşımıyor. Ama ben de buna yakın birşey düşünüyordum. Dediğini yapıcam. Maç günü powerade içsem faydası dokunur mu acaba, ne işe yarıyor onu da bilmiyorum

Powerade nin bi faydasi yok sakin redbul falan burn iceyim deme hic gercek spprcu bunlari icmez kalp ritmiyle oynatiyor pekmez bal tereyag yersen mactan 2 saat once bomba gibi olursun bi kos bak bakalim bisey olmz 2 gun dinlenince gecer cigerinde acilmis olur

• Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi ciğer vs değil olayım. Bacaklar gitmiyor acayip güçsüz demekki. Hissetmiyorum bir süre sonra. Gölge preesleri ve aktif dinlenme ile enerjimi doğru kullanmaya çalışacam. Mevkim forvet.

• Evdeki halının üstünde her gün 250 tur koş xd
  • nitro tak zaaxd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.