Şimdi Ara

Halısaha için kondisyon nasıl sağlanır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okullar açıldı, dolayısıyla halısaha sezonuda açıldı ama şimdi halısahaya gidince 5 dakikada kesiliyorum öyle kalıyorum bidaha koşamıyorum. Bu durumu nasıl yenebilirim acaba günde belli bir süre koşssam olmaz mı? Ya zaten 20 dk koşabilsem yeter sonra 10 dk kaleye geçerim biraz defansda dururum son 20 dk gol ararım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerribas -- 6 Ekim 2009; 2:52:42 >

• Ve barbar Conan zincirlerini kırar.

Şaka bir yana sadece koşmak değil nitelikli oyuncu olmak gerek.Alan Shearer'e bakalım mesela çok koşan bir oyuncu değildi ama bitiricilik olarak fevkaladenin fevkindeydi.Sadece koşmaya bağlama işi biri sana forvette pas atar sen şut tekniğin ile, bitiriciliğin ile son noktayı koyarsın.Defans ve orta saha oyuncusu isen koşma biraz gerekli.Söylediğin antremanlar seni hamlıktan kurtarır gayette faydası olur konu açmana bile gerek yoktu aslında doğruyu düşünüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 6 Ekim 2009; 2:48:17 >
  • Hocam benim teknikle ile ilgili bir sorunum yok, topu istediğm yere atabiliyorum(pas olarak şut olarak), genelde orta sahadayım ben.
    İşte çok değil 20 dk normal koşabilsem yeterli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerribas

Hocam benim teknikle ile ilgili bir sorunum yok, topu istediğm yere atabiliyorum(pas olarak şut olarak), genelde orta sahadayım ben.
    İşte çok değil 20 dk normal koşabilsem yeterli benim için

Tamam o zaman problem belli, çözüm belli sen kendin kararını vermişsin ve o yolda ilerlemeye devam et.
  • 2 gün arayla 5 maç yap, o zaman formuna kavuşursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.s43

2 gün arayla 5 maç yap, o zaman formuna kavuşursun.

Genelde haftada 1 oluyor ya 2-3 kere oynuyorsun sonra sınav falan ara oluyor.

@2n4...4Life
    tamam koşayımda belli bir program falan varmıdır bu konuda yoksa kafama göre yavaş tempoda kesilene kadar mı koşayım, birde her gün mü?
  • bol bol bulmaca çöz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sigara kullanıyorsan yenik başlıyorsun zaten. 2 gün önce ki maçta bizim takımda ki 4 kişi sigara kullanıyordu. Bittik belirli bi süreden sonra. Karşı takımdan 1 kişi kullanıyordu sanırım deli gibi koştular. Bunun dışında enerjini düzgün harcaman gerekiyor. Mesela çok koştuysan belirli bi süre yürü veya hafif tempo koş. Dinlendir kendini saha içinde. Top sana gelirse pas at en yakınına, topu çevirerek fazla yorma kendini. Düzelince tekrar başla koşmaya. Bende çok koşmam şut ve paslarla yardımcı olurum. 15-20 dk kadar forvette kalırım daha sonra orta sahaya dönerim. Takıma katkı sağlıyorsan, kendini ödüllendir koşmayı bir süre kes. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi. Mesela 2-3 gün aralıklar maç yapıyorsan kendini saha içinde ayarlıyorsun zaten, fazla sorun olmuyor.
  • Halısahada devamlı oynaman lazım anca öyle olur , bu arada halısaha işletmecisiyim
  • eski bir futbolcu yeni bir işçi olarak şunu söyliğim kondisyon sağlamak için 1 hafta önceden koş vucudunu biraz zorla amaçlar belirerek çalış örneğin 1.amaç şu direkden şu direğe felan bu saniyede koşmak her defasında biraz dinlen ve sonra saniyeyi azaltmaya çalış bir koşuda süreyi önemserken bir başka koşudada terlemeyi amaç edin hatta imkanın varsa ayaklarına ağırlık takarak koş faydasını çok göreceksin bide toplanda antreman yapmaya çalış ve öyle yorgun argın eve gelip direk yatağa uzaniğim da deme 10 15 tane jınav çek mekik çek felan sonra uzan ve en önemlisi elizabete bu 1 hafta süresince elveda de sonrasında vucudunu belli bir düzene sokarak dengeli bir şekilde devam et tabi eskisi gibi değil ayrıca limon ve tatlı ürünleri bol bol yemeye çalış spor esnasında 1.5 litrelik fanta içebiliyosan iç enerji içeklerine sakın yöneliğim deme hem parana yazık edersin hemde midenin bozulmasına başının ağırmasına sebep olursun getiriside onların zaten uzun zamanda oluyo yani tam verim almak için belli bir süre kulllanman gerekiyor ki ben hiç tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.