Şimdi Ara

Halka Açık İkinci El Güncel Araç Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce forumda duyurusunu yaptığımızwww.otokaca.com sitemizde aracınızın güncel değerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Sitemiz tamamıyla ücretsiz ve tüm ziyaretçilere açıktır.

https://forum.donanimhaber.com/otokaca-com-aracinizin-degerini-bagimsiz-bir-kaynaktan-ogrenmek-ister-misiniz--121965147

Halka Açık İkinci El Güncel Araç Değerleri

• Kolay ve etkili bir site beğendim.

birde mobil yazılım olursa cepte durur, araba pazarında yada galeride adam arabasını anlatırken hemen ortalama fiyatlara bakılıp karar verilebilir.

Bu arada daha yeni felicia koydum ilana ortalama fiyata yakın bir yerden açmışım ilanı.

ekleme; şuda eklene bilir grafikte açık maviye gelince o fiyat bandında kaç araba satılmış/satışta görülse iyi olur (yapılabilir mı bilmem anlamam ama olsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 19 Temmuz 2017; 18:39:30 >
  • Arada bakıyorum son zamanlarda gördüğüm en güzel sitelerden, elinıze sağlık. bu arada yukarıda da bahsedilmiş mobil uygulama çok iş yapar
  • 2013 accent blue dizel 55bin km kaza boya değişen yok 55 bintl diyor ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler. Mobil uygulama için bazı ön çalışmalar tamamlanmıştır. Yayınlandığında buradan yine duyurmaya çalışacağız.

Verikar Yazılım
  • Konuya eklediginiz resimdeki arama tam olarak son 1 aydir aradigim araba 😂 70000 liraya satan varsa haber versin😂

Konuya gelirsek: verileri nereden aliyor merak ettim. Cok ise yarayabilecek bir uygulama. Android uygulamasini yaparsaniz cok kullanilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce aldığım aracın özelliklerin! girdim aldığım fiyat 1e1 çıktı direk sahibindenden alıyor olmalı o özelliklerde sadece benim aracım vardı yani km vesaire

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.