Şimdi Ara

Hamachi ağında bağlantı sorunu - Aktarmalı tünel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
22.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlarım ile birlikte hamachi ağından oyunlar oynamak istiyoruz fakat tüm arkadaşlarım çok rahat oynarken benim iconumun mavi olduğunu söyleyip üstünde - Aktarmalı tünel - yazdığını söylüyorlar ve bende tüm arkadaşlarımın iconu mavi görünüyor ve aktarmalı tünel yazıyor. Örn: Minecraft sunucusunda onlar çok kolay oynarken ben girince bağlantı sorunu oluyor onlarda hareket etmiyormuşum. Başka bir bilgisayar olsa sorunun modemde olup olmadığını deneyeceğim ama köyde oturuyorum imkanlar kısıtlı. Ayarlara falan baktım bişey bulamadım lütfen yardım :(

Not: Güvenlik duvarı kapalı.

• hamachi de upload değeri önemlidir internet değerlerin ne alemde veya daha önce oynuyormuydun sorun daha sonramı başladı
  • Pingin çok yüksek olduğunda bu tür problemler yaşarsın.Speedtest.net adresinden hız testi yapıp sonucu burada paylaşır mısın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat şu an sorunu çözdük.
    Çözüm:

Eset Nod32 kullanıyordum kaldırdım düzeldi Acayip mutluyum

Not: İnternet hızım diğerlerinden daha yüksek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArkheTR -- 15 Ekim 2013; 20:21:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifpe

Teşekkür ederim fakat şu an sorunu çözdük.
    Çözüm:

Eset Nod32 kullanıyordum kaldırdım düzeldi Acayip mutluyum

Not: İnternet hızım diğerlerinden daha yüksek :)

acaip mutlu olduğunu çak belli etmişsin iyi eğlenceler.

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hakikaten çok sevindim arkadaşlarımla oynamayı hiçbirşeye değişmem :D
  • ya bizde nod 32 de yok hatta bende hiçbir vrüs programı yok ama yine mavi gözüküyoruz arkadaşta bende.
  • Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatınız.
  • arkadaşlar lutfen yardımcı olun dijital imzayı kapattım ama aktarmalı tünel sorunu diyor kişilerin yanında sarı bir ünlem işareti var arkadaşlarımla Generals Zero Hour oynamak istiyorum ama oynayamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. İnternette bulunan her yolu denedim ama sonuç başarısız Yalvarırım yardımcı olun Lutfen :( :( :(

Skype Hesabım:UcuyomPanpa
  • arkadaşlar internetteki tüm çözümleri denedim ama ağ bağlantılarınnda hamachi gözükmüyor bile nasıl yapıcam bi türlü çözemedim
  • Arkadaşlar bende aynı hata ile karşılaşıyordum. Ne denediysem olmadı bu sitedeki yöntemleri uyguladım düzeldi.http://www.pcwebim.com/hamachi-aktarmali-tunel-sorunu-kesin-cozum/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.