Şimdi Ara

Hamzaoğlu vs Denizli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamzaoğlunun Bursaspor ve Denizli'nin Galatasaray performansı karşılaştırması
    Dursun bu dedeyi başımıza bela ettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa denizli şampiyon yap bizi

• Hamzadan sonra Denizli geldi diye Hamza kalsa iyiydi yanılgısına düşmeyin. Hamzadan kurtulmamız gerekiyordu kurtulduk keşke daha önce olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Hamzadan sonra Denizli geldi diye Hamza kalsa iyiydi yanılgısına düşmeyin. Hamzadan kurtulmamız gerekiyordu kurtulduk keşke daha önce olsaydı.

Denizli daha kötüyse hamzanın gitmesinin neresi mantıklı?

• #HamzaHamzaoğlu, #Bursaspor'un başında çıktığı son 8 resmi maçın hepsini kazandı!
  • Kör ölünce badem gözlü olurmuş.

• "Yiğit Gökoğlan vs Jem Karacan"

gibi bir karşılaştırma olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Konya Teknik mi Selçuk mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Hamzadan sonra Denizli geldi diye Hamza kalsa iyiydi yanılgısına düşmeyin. Hamzadan kurtulmamız gerekiyordu kurtulduk keşke daha önce olsaydı.

yav he he
  • Hamza istifa diye bağırıp çağırana sorduğum soru şuydu, yerine kim gelecek? Aldığım cevap ise ben bile çıkıp yönetsem daha iyi yönetirim oldu.

Demek ki öyle olmuyormuş bu işler.

Prandelli nin gitmesi ne kadar doğru bi kararsa, Hamza hoca nın gönderilmesi bi o kadar yanlış karardı, en azından sezon ortası.

Şunu da ekleyim, eğer hala takımın başında olsaydı en azından BJK ile kapışabilirdik ikincilik için.

Yönetimin iki seçenği vardı:

1) Yazın gönderip transfer sezonuna yeni hoca ile girmek

2) Sezon sonuna kadar beklemek, 3 kupalı Hamza hocaya 1 sene daha şans vermek.

İkisini de yapmadı, gitti Hamza hocanın aldığı ücretin iki katını alan ama verdiği katkı bakımından ondan daha aşağıda kalan Denizli ile anlaştılar.

Nerden baksan tutarsızlıktır bu.
  • Hamza'nın kurduğu muhteşem kadronun sonuçları bunlar. Elindeki Dzemaili'yi kiralık yollayıp, üstüne bütün maaşını hala kendin ödüyorsun. Ve yerine son 2 senede doğru düzgün futbol oynamamış, en iyi halinde bile vasat sayılabilecek bir oyuncu olan JPK'ı alıyorsun. Bruma'yı Sinan'a şans vermek için yolladığını söyleyip Umut'u sağ kanat oynatıyorsun. Ben takımın yazın doğru düzgün kondisyon çalıştığını zannetmiyorum şahsen. 45-50 dk'dan sonra oyuncuların hepsi dökülüyor. Ve alınan 3 kupadaki katkısının en fazla %15 olduğunu iddia ediyorum. Kalan %85'in yarısı Muslera'ya diğer yarısı da şansımıza ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Hamza'nın kurduğu muhteşem kadronun sonuçları bunlar. Elindeki Dzemaili'yi kiralık yollayıp, üstüne bütün maaşını hala kendin ödüyorsun. Ve yerine son 2 senede doğru düzgün futbol oynamamış, en iyi halinde bile vasat sayılabilecek bir oyuncu olan JPK'ı alıyorsun. Bruma'yı Sinan'a şans vermek için yolladığını söyleyip Umut'u sağ kanat oynatıyorsun. Ben takımın yazın doğru düzgün kondisyon çalıştığını zannetmiyorum şahsen. 45-50 dk'dan sonra oyuncuların hepsi dökülüyor. Ve alınan 3 kupadaki katkısının en fazla %15 olduğunu iddia ediyorum. Kalan %85'in yarısı Muslera'ya diğer yarısı da şansımıza ait.

Aynen oyle %100 katiliyorum..Ama Denizlide git gide hamzalasiyo..

• Hamzaoğlu m.denizlinin yanında morinyo kalır. Bi de kamyonla para ödenecek. Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli de gidecek sezon sonu gitmese bile en fazla 1 sezon daha burda. Hamza'dan kurtulduk Denizliden Dursun'dan kurtulacağımız günler de çok uzak değil.
  • İkiside aynıydı.

Takım ligi 6. Bitirsede ayni dusunceye sahibim iyiki hamza gitti.

Başarısız hocaydı gönderdiler. Denizlide bi şey yapamadı onu da gönderirler.

Galatasaray taraftarinda ciddi problem var gecmişi hemen unutuyor. Denizli simdi ciktigi maclari kazansa liderle fark 3 4 puan olsa boyle konular acilir miydi? Hamza basarisizdi ötesi yok. Sen gidip jpkyı alır sinan yerine umutu oynatirsan olacagi bu. Dursunda gider yakında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Hamza'nın kurduğu muhteşem kadronun sonuçları bunlar. Elindeki Dzemaili'yi kiralık yollayıp, üstüne bütün maaşını hala kendin ödüyorsun. Ve yerine son 2 senede doğru düzgün futbol oynamamış, en iyi halinde bile vasat sayılabilecek bir oyuncu olan JPK'ı alıyorsun. Bruma'yı Sinan'a şans vermek için yolladığını söyleyip Umut'u sağ kanat oynatıyorsun. Ben takımın yazın doğru düzgün kondisyon çalıştığını zannetmiyorum şahsen. 45-50 dk'dan sonra oyuncuların hepsi dökülüyor. Ve alınan 3 kupadaki katkısının en fazla %15 olduğunu iddia ediyorum. Kalan %85'in yarısı Muslera'ya diğer yarısı da şansımıza ait.

3 kupa yi hamzanin basarisina baglamiyorsan...

o zaman hakem kiyaklari ve federasyon kiyaklari insanin aklina geliyor ...

yapma yahu.

adamin 4. maci bu geriden gelip cevirdigi Bursaspor ile

• Hamza Hamzaoğlu'nun gitmesi ne kadar doğru bir kararsa Mustafa Denizli'nin gelmesi de bir o kadar yanlış karar.
  • Bu kurulan kadro Hamza'nın kadrosu bir Donk ile linnes geldi Denizli'nin isteği olarak . Sezon başı kurduğu kadroyla gurur duysun Hamza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

#HamzaHamzaoğlu, #Bursaspor'un başında çıktığı son 8 resmi maçın hepsini kazandı!

he amedspor'da takım değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

#HamzaHamzaoğlu, #Bursaspor'un başında çıktığı son 8 resmi maçın hepsini kazandı!

he amedspor'da takım değil zaten

tarihe bak su torbası

"TÜRKİYE'DE TEK CUMHURİYET ATATÜRK'ÜN KURDUĞU CUMHURİYETTİR; DEĞİŞMEZ VE DEĞİŞTİRİLEMEZ.
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ BİR SEVGİ CUMHURİYETİDİR, BİR ASIRDIR DEVAM EDİYOR;O DA TEKTİR, BAŞKA YOKTUR."

Hocam adam 4 gün önce atmış mesajı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza'nın tabiki gönderilmesi gerekiyordu ama yanlış zamanda gönderildi.
    Bunu Hamza'yı en sevmeyen, en nefret duyan adamlar bile yazdı forumda.

Oyun oynar gibi teknik direktör değiştiriyoruz. Şampiyon hocayı, daha sezon bitmeden gönderen bir klüp yönetimine saygı duymam. Camia da aynı kafada gerçi. Futboldan soğuttular adamı.
    Şöyle bir hoca gelsin, uzun yıllar çalışalım, sistem kursun diye hayal kuruyoruz. Adamlar kısıtlı kadroyla şampiyon yapmış hocayı gönderiyor. Nasıl gerçekleşecek bu hayaller ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.