Şimdi Ara

Hangi Amfi Receiver ? Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli hi-fi üstadları sizlere bir sorum olacak,

Belirli bir süre giriş seviyesi bir Pionner AV Receiver kullanmış biri olarak network girişi olan, internet radyo dinleyebileceğim, çıkışları biraz daha kuvvetli bir receiver almak istemekteyim. Mevcut kule kolonlarım ve sub'ım yine giriş seviyesi ayarında ve pioneer marka. Alacağım yeni amfi sonrası mevcut hoperlörleri zaman içerisinde iyileştirmeyi planlıyorum. Önceki amfimi 2.1 konumunda müzik, 5.1 konumunda film amaçlı kullanmaktaydım. Bu şartlar altında daha önce başka marka bir amfi kullanmadığımı da göz önünde bulundurursak aşağıdaki seçeneklerden hangisi benim için daha mantıklı olabilir? Aşağıdaki amfilerin iyi ve zayıf yanları nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar...

Denon AVR-X2000 - 1.400 TL

Yamaha RXV 477 - 1.100 TL

Onkyo TX NR 525 - 1.100 TL

Pioneeer VSX 528 - 1.500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczbora -- 4 Aralık 2014; 15:27:02 >

• eczbora kullanıcısına yanıt
    max bütçe ve elinizdeki sinamada kullanacağınız kolonların modellerini yazarsanız daha doğru tavsiyeler gelicektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amfi için maksimum 1600 - 1700 TL gibi bir bütçem var...
    Tabiki Pioneer 924 o bütçe ye

• Eray hocam Pioneer VSX-924'ü sıfır olarak bu fiyatlara bulabilir miyim?
    Mümkünse pm olarak link veya adres paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler...
    Gsaelektronik Orhan bey arayın sitedeki fiyata takılmayın o liste fiyatı. Orhan Bey'den uygun rakama alırsınız kesinlikle uğraşmayın o diğer yazdiginiz giris ürünler le

sıfır olarak pioneer vsx924 tabikide ama 2.el de alırım derseniz daha güzel bi receiver alırsınız kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm yanıtlar için çok teşekkür ederim. Aldığım amfiyi ve detayları siz üstadlarla paylaşacağım.
    Herkese keyifli dinlemeler...
  • Değerli arkadaşlar yaklaşık 2 haftalık araştırma, telefon trafiği ve 2 sefer GSA elektronik ziyareti sonucunda bugün yeni pioneer SC 1223 receiver amfime kavuştum. Araştırma sürecine başlarken aklımda olan 4 alternatiften çok farklı, daha üstün bir cihaz aldım. Bu alandaki ilk cihazım Pioneer VSX 323'ü Orhan beyden alalı tam bir yıl sonra ikinci cihazımı yine Orhan beyden yine çok güzel bir fiyata aldım. İzlenimlerimi ilerleyen günlerde burdan sizlerle paylaşmaya çalışıp, takıldığım hususlarda sizlerin yardımlarınızı isteyeceğim. Yorumlarıyla katkı sağlayan herkese birkez daha teşekkürler...

Bu arada yeni amfi/receiver almayı düşünen tüm arkadaşlara Orhan beyden fiyat almadan kesinlikle alışveriş yapmamalarını tavsiye ederim...
    Hayırlı olsun,iyi dinletiler..

• Dali ikon 6 veya Ma RX6 için SC1233 uygun olur mu? Gerçi piodan onkyo denon gibi japanlara geçmek istiyorum artık
  • Pioneer SC 1223 modeli başarılı stereo performansı ile 9** serisinin önüne geçiyor, bu yüzden bi amp bağlantı yapabileceğim, keyifli müzik dinleyebileceğim, kuvvetli front'lar almak niyetindeyim.
    Kafamdaki modeller Magnat quantum, kef c7 ve jbl e80-e90 modelleri. Dali'leri forumdaki üstadlardan sıkça duymaktayım, modellerini araştırıyorum.
    Bütçemin kısıtlı olması nedeniyle işe öncelikle frontlarla başlayacağım. Elimde önceki sistemimden kalan giriş seviyesi pioneer'lar olduğu için acele etmiyorum.
    Tavsiyelerinize açığım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczbora

Pioneer SC 1223 modeli başarılı stereo performansı ile 9** serisinin önüne geçiyor, bu yüzden bi amp bağlantı yapabileceğim, keyifli müzik dinleyebileceğim, kuvvetli front'lar almak niyetindeyim.
    Kafamdaki modeller Magnat quantum, kef c7 ve jbl e80-e90 modelleri. Dali'leri forumdaki üstadlardan sıkça duymaktayım, modellerini araştırıyorum.
    Bütçemin kısıtlı olması nedeniyle işe öncelikle frontlarla başlayacağım. Elimde önceki sistemimden kalan giriş seviyesi pioneer'lar olduğu için acele etmiyorum.
    Tavsiyelerinize açığım...

Jbl hic dusunme bence

• Bence JBL'in e80'ini de düşünebilir. Ben Kef düşünmem mesela.
  • alıcağınız towerlar dali ikın serisi olursa çok güzel olur. Şöyle bişey, amfiniz avr olduğu için bi entegre performası alamassınız o sebepten iyi bir müzikal ses veren ama hareketede gelen bir ikon 6-7 güzel bir tercih olur. Böylece müziklerindende iyi sonuç alırsın. İkon serisinin fiyatından daha iyi çaldığını söyleye bilirin. yoksa zaten eisa dan ödül alamazdı

• Dün MM'da Pioneer stereo amfiye bağlı JBL ES90'ları hemen sonrasında aynı müzik parçasını Harman stereo amfiye bağlı JBL Studio 280BK ile dinledim. JBL 280BK çok daha iyi geldi kulağıma... Tabi amfi-kolon uyumu faktöründen dolayı bu karşılaştırma çok net bir fikir vermedi bana... Hafta içi ilk fırsatta Hecolarla tanışmaya Orhan Beye uğrayacağım. Tabi Dali'leri dinlemeden son kararımı vermeyi düşünmüyorum...

Bu arada amfi almak işin sadece %30'u imiş, uygun hoparlor'u bulmak seti tamamlamak için çok daha fazla araştırma yapmak / dinlemek gerekecek gibi gözüküyor... Selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.