Şimdi Ara

Hangi aracı almalıyım sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çok fazla otomobil kullanmış biri değilim ama rahat ve konforlu olsun istiyorum aklımda hyundai i20 var 105bin tl den ful paket alıcam ancak honda civic de önerdiler gerçekten çok güzel duruyorda o aracı kullanabilirmiyim bilmiyorum araç çok büyük kaza yaparım diye tırsmıyo değilim ikinci el alabilirim ancak bu araç pahalı biraz :D önerebilceğiniz güzel arabalar varmı kullanım rahatlı açısından otomatik düşünüyorum bu arada yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

• Küçük alınacaksa BMW 1 serisi alınır 105 e bence. i20 için çok para yahu 105. Üstelik otomatik şanzumanda sorunsuz ZF8.

Yeni civiclerde gayet güzel ama büyük diyorsunuz.

Yine bu bütçeye sıfır Toyota Corolla Vision alanlar vardı forumda.

Alternatif çok aslında bütçenize göre. Biraz kendiniz filtre yapmanız lazım. Atıyorum Sedan istemiyorum. Dizel şart gibi gibisinden. Yoksa alternatif bi dünya.
  • 100bin bütçeye b segmenti almayın hocam bence hele bmw 1 serisi sakın bulaşmayın sahte bmw yakar ama gitmez çok iyi bilirim. seçeneğiniz çok i30, audi a3 , ceed vs örnek çoğaltılabilir ama galiba hb istiyorsunuz beklentilerinizi biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz dizel mi lpg mi benzin mi şanzuman beklentiniz nedir 2.el hızlı olsun mu araba gitsin yakıtı önemli değil mi vsvs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 105 bütçeye alacağı BMW f20 kasa olur hocam 1.6 136 beygir iyide kaçar hani 2011 ve öncesi kasalar icin haklısınız tamamen cop

• Sıfır corolla vision olabilir. 2.el olarak f20 ve A3 diyorum

• Hocam c sınıfı bir araç almanı tavsiye ederim paranın yettiği bir megane veya corolla tavsiye ederim yeni kasa ve rahat ergonomik araclar
  • 105e i20 alma 2.el mondeo al d sınıfı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    9 ay önce açıldı
    Sizce hangi araç olmalı ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tucson al en iyisi biraz daha ekleyip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam f20 kasa da direksiyon gacırtısı, koltuk altı paslanma, 120 130dan sonra anormal titreme gibi sorunlar var ayrıca iç mekan bence çok dar en uyuz olduğum şeyse direk çok kalın viraj dönerken yan camdan baka baka dönüyosun boyun 1.80 falansa b sütunuya yan yana oturuyosun, tabiki artıları da var f20 kasanın ama eksileri bence daha fazla golf bile daha özenilmiş geliyor bana. Önemli not: ( golflerden nefret ederim. )
  • Honda Jazz size oldukça uygun bir araç olacaktır.

Ebatı büyük değildir. Şehir içi ve acemi şoför kullanımlarına uygundur.

CVT vitesi sorunsuzdur ve kullanım kolaylığı sağlar.

Bahsettiğin rakamlara sıfırını olmasa bile, sıfır gibi temiz ikinci ellerini alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.