Şimdi Ara

Hangi B SUV? Neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
9.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi B SUV? Neden?

(En Son Oy Tarihi: 4.2.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

Hiçbiri. B-Suv diye birşey yoktur, uydurma tanımdır. bu araçların hepsi yükseltilmiş b sınıfı hb. aynı şekilde C-Suv diye de birşey yok crossover diye uydurdukları birşey, suvlar en kötü D sınıfından başlar, aşağısında suv aldım sanan kendini kandırır. bir diğer nokta temel aldıkları modelden hepi topu birkaç santim yüksekken fiyat olarak neredeyse 100.000 tl ye varan farklar vardır. az gelişmiş ülke insanı tercihidir.

Sana X5, arka alana cok ihtiyacim yok dersen x6 verelim abisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcısı olarak Suzuki vitarayi da değerlendir derim.

Şıklarda Juke felan varsa kesinlikle incelemeye deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Sana X5, arka alana cok ihtiyacim yok dersen x6 verelim abisi?

Alıntıları Göster

bana cevap vereceksen biraz saygı lütfen, ben yanlış ve uydurulmuş kavramlar olduğuny düşünüyorum sen farklı düşünüyorsan saygı çerçevesinde düşünceni ortaya koyabilirsin.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru söylüyorsun, b suv ve c suv gerçek suv alamayanlar için ortaya çıkarılmış züğürt tesellisinden başka birşey değil. Ama yine de yeni bir segment oluştu ve bence iyi de oldu. Yoksa suv alamayanlar sedan ve hb lere mecbur kalacaktı. Farklılık her zaman iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Kullanıcısı olarak Suzuki vitarayi da değerlendir derim.

Şıklarda Juke felan varsa kesinlikle incelemeye deger
    Evet Vitara da büyük ihtimalle %50 dilime girip 230-250 arasına inecektir. Bir kaç model daha eklenebilirdi aslında ancak en fazla 10 seçenek sunulmuştu. Öyle olunca en güncel ve en popüler olanları yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mami24

Hayırlı satışlar, umarım istediğin rakama satarsın

Yakaladın beni  

Izmirde yaşayıp ankaradan araba satıyorum  

• Tip 2008
    Kalite juke
    Şanzıman 2008
    Motor şanzıman uyumu vag grubu
    İç hacim skoda
    Bagaj juke
    Yol tutuş juke
    Oyuncaklar 2008
    Güvenlik asistanları juke
    Sağlam şasi ve güvenlik juke

Tüm bunlara karşı işe şanzıman ve motor uyumu girince vag grubu veya psa alıyorsunuz mecburen. Aralarında çok bariz fark yok.

• Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Juke un motoru reno ve mercedesin ortak ürettiği güzel bir motor. Psa nın motorundan kötü olduğunu sanmam. Lakin aracın üst paketi %80 ötv den dolayı el yakıyor. B suv segmentinde olan bir araç ne kadar dolu olursa olsun 250 bini geçmemeli, ya da o para bu segmentteki bir araca verilmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami24 -- 12 Şubat 2021; 10:0:31 >
  • Listede Honda Hr-v, Suzuki Vitara ve Volkswagen T-roc yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 12 Şubat 2021; 10:35:59 >
  • Citroen c3 aircross ile ilgili görüşleriniz nedir arkadaşlar. Benim gördüğüm en uygun fiyata en dolu araç oydu. Shine'da Cam tavan var, güvenlik donanımları iyi. İç ferahlığı, tasarımı fena değildi. Motor 1.2 puretech 130 bg., şanzıman eat 6. Kağıt üzerinde daha avantajlı diğerlerinden.
    Kamiq, ile Arona düşündüm ama hem dsg'li olması (kimi avantaj görüyor ama bana göre dezavantaj), hem daha boş hem de 5 sene sonra belki de kalkacak modeller piyasadan gibi geliyor bana. 2008 daha pahalı geldi.
    230 bini geçmek istemiyorum hiçbir şekilde, ki bu araçlar için bu fiyatlar bile çok.
    Siz ne dúşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 12 Şubat 2021; 10:37:43 >
  • 2019 model Peugeot 2008 1.5 BlueHDI EAT6 Allure aracım var.

Motor, şanzıman ve donanım seviyesi olarak çok memnunum.

Özellikle EAT6 şanzıman DSG, EDC, DCT, Power Shift gibi çift kavrama şanzımanları cebinden çıkarır.

Isınma, aşınma, mekatronik gibi sorunları yok. Her türlü trafik şartlarında gönül rahatlığı ile kullanıma çok uygun.

Eleştiri olarak iç mekan plastik kalitesi eleştirilebilir ama verdiği donanım bu ayıbı fazlasıyla örtüyor.

Plastik kalitesi iyi diye çift kavrama boş VW ne binmek yerine (eski aracım VW idi.) Peugeot tercih etmiştim ve tercihimden çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

Hiçbiri. B-Suv diye birşey yoktur, uydurma tanımdır. bu araçların hepsi yükseltilmiş b sınıfı hb. aynı şekilde C-Suv diye de birşey yok crossover diye uydurdukları birşey, suvlar en kötü D sınıfından başlar, aşağısında suv aldım sanan kendini kandırır. bir diğer nokta temel aldıkları modelden hepi topu birkaç santim yüksekken fiyat olarak neredeyse 100.000 tl ye varan farklar vardır. az gelişmiş ülke insanı tercihidir.

D suv ne oluyor ? tamamen farklı platformda üretilen D sedanlardan bağımsız araçlar mı sanıyorsun...

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Sebebini yazmıştım altta

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147884860

• quote:

Orijinalden alıntı: atade28

2019 model Peugeot 2008 1.5 BlueHDI EAT6 Allure aracım var.

Özellikle EAT6 şanzıman DSG, EDC, DCT, Power Shift gibi çift kavrama şanzımanları cebinden çıkarır.

Isınma, aşınma, mekatronik gibi sorunları yok. Her türlü trafik şartlarında gönül rahatlığı ile kullanıma çok uygun.

Eleştiri olarak iç mekan plastik kalitesi eleştirilebilir ama verdiği donanım bu ayıbı fazlasıyla örtüyor.

Plastik kalitesi iyi diye çift kavrama boş VW ne binmek yerine (eski aracım VW idi.) Peugeot tercih etmiştim ve tercihimden çok memnunum.

aracı sıfır aldıktan sonra dsg nin sıkıntısı ne olcak hatta 2 yılda garanti uzatma alırsın kafan rahat 4-5 yıl binersin..Eat6 ne performans ne tüketimde dsg kadar iyi değil ayrıca..

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

D suv ne oluyor ? tamamen farklı platformda üretilen D sedanlardan bağımsız araçlar mı sanıyorsun...

Alıntıları Göster

mesele platform ile ilgili değil size ile ilgili o yüzden d suv yazdım, bunun öncüsü de toyota rav-4 tür, o yüzden ne skodanın ne renaultun, ne peugeotun ürettikleri benim gözümde suv değildir. herkesin farklı düşüncesi vardır lakin günümüzde pazarlama ilkeleri gereği kavramlar sulandırılmaktadır.

• quote:

Benim bildiğim kadarıyla 2008 ve Juke dışında diğer tüm modellerde orta paket otomatik vites alınabiliyor.

nasıl yani puma-captur falanda dahilmi? tam tersine çoğu alinamiyordu şimdiye kadar ancak kur aşağı doğru gidiyor. şimdiden sonra tekrar kura göre fiyat düzenlenirse limitin az üstünde olanlar %50'ye düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Şubat 2021; 12:48:20 >
  • mami24 M kullanıcısına yanıt

otomatik 2008 ler %50 den veriliyor. Bir arkadaş fiyat almıştı.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Evet şuan Orta paket otomatik 250bin e veriyorlar, aynı şekilde Nissan Juke da orta paket otomatik 255e veriyorlar şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: atade28

2019 model Peugeot 2008 1.5 BlueHDI EAT6 Allure aracım var.

yeni hdi motorlarında adblue deposu sorunu var, arızanın maliyeti de az buz para degil (yeni depo takılıyor)

keşke biraz objektif olup negatif taraflarıda belirtseymişsiniz. hiçbir araç dört dörtlük değil sizinkide dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Şubat 2021; 13:51:31 >

• quote:

Evet şuan Orta paket otomatik 250bin e veriyorlar, aynı şekilde Nissan Juke da orta paket otomatik 255e veriyorlar şuan.

250-255 diye nasıl ara değer oluyor anlamıyorum, ya 231'dir fiyat yada 277. gene el altından iş yapıyorlar 😐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Şubat 2021; 13:47:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.