Şimdi Ara

Hangi B SUV? Neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
9.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi B SUV? Neden?

(En Son Oy Tarihi: 4.2.2025)
Giriş
  • Iclerinde en kullanışsızı, belki de malzeme kalitesi acisindan en kotusu 2008 ama en yakisiklisi da vallahi ya , en pahalisi da o:))

Mantik alma gonul al diyor hesabi:)))

Bu sinifta karar vermek zor:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

2019 sonrası 1.5 BluHDI larda bu sorun yok.

Adblue sorunu genelde 2016-2018 arası 1.6 dizellerde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Iclerinde en kullanışsızı, belki de malzeme kalitesi acisindan en kotusu 2008 ama en yakisiklisi da vallahi ya , en pahalisi da o:))

Mantik alma gonul al diyor hesabi:)))

Bu sinifta karar vermek zor:))

Aynen forumda birisi paylaşmıştı cam tavqndan gelen en ufak yağmur sesi icerdeydi yalıtım berbat otesi malzeme ve işçilik rezil ama tipi eyi diye millet aliyo zamanla dökülen ozelliğine girmiyorum bile Hangi B SUV? Neden?  Hangi B SUV? Neden? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 12 Şubat 2021; 13:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atade28

2019 sonrası 1.5 BluHDI larda bu sorun yok.

Adblue sorunu genelde 2016-2018 arası 1.6 dizellerde var.

hocam dsg konusu aklıma geldi güldürdünüz, onlarda hep böyle diyordu :)

o risk hala devam ediyor, yeni motorda da adblue deposu sorunu yaşayan var. sizde tetikte olun.

Hangi B SUV? Neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Şubat 2021; 14:5:56 >
  • F/P Hyundai Kona
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bu 2008 i youtuber lar parlattı, millet te hücum edince fiyatlar fezaya çıktı. Fiyatının aracı değil bence. Otomatik allure lansman fiyatı 185bin ken gidip inceledim ama 185 bile vermek istememiştim zamanında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Skoda kamiq premium bu listede albenisi en fazla olan arac. Hem tatminkar bir donanima hem de tsi dsg kombinasyonuna sahip. Ustelik %50 otv den sattilar daha once. Juke da fotograflarda guzel duruyor ancak inceleyemedim daha. Nissanin dolu paketi %50 den vermesi pek mumkun gozukmuyor

Sizin övdüğünüz kombinasyon tam da insanların tercih etmeme nedeni...

Skoda DSG değil de, EAT gibi tam otomatik şanzıman kullansın, açık ara birinci olur ankette...

Aynısı tüm VW grubu için geçerli,DSG'den vazgeçip tam otomatiğe geçsinler, anında farkla dünya lideri olur.

• Ankette Kia Stonic hariç bütün modelleri + VW T-ROC'ı kullandım.

Soruya gelelim. Hangi B SUV?

Fiat 500X

Hangi B SUV? Neden?

Neden?

1.3 - 150 HP

0-100 8.9 saniye

Arka süspansiyonlar McPherson bağımsız. Jantlar 19 inç. Anketteki diğer araçlar gibi virajda gaza oturup büktüğün zaman dümeni iskele alabanda kırılmış fakat düm düz şekilde akıntıda sürüklenen (önden kayan) RO-RO gemisi gibi veya "NFS'deki gibi bariyere yaslanayım da öyle döneyim abi" tepkileri vermiyor. Direksiyon nereye çevriliyse, gözlerin nereye bakıyorsa oraya dönüyor.

İç ve dış tasarımı sınıfında en ikonik olan araç.

Bilinen en gaddar çarpışma testlerinden (Amerika pazarında satış yapabilmek için geçmeniz gereken IIHS testi) sınıfının en güvenli otomobili sertifikası alarak çıkmış bir araç. Top Safety Pick+.

https://www.iihs.org/ratings/vehicle/fiat/500x-4-door-suv/2016

Vs. Vs.

• Skoda Kamiq bayide incelediğim kadarıyla b suv beklentilerini her koşuldan karşılıyor.

Özellikle iç kalite ve arka yaşam genişliği c suv kıvamında bu sebeple övgümü kazandı.

Tercihimi Kamiq yönünden kullanırdım.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

Ön koltuğuna sığamadım. Hem ön hacmi hem oturum şekli 90 model araba gibi. İç mekan kalitesi b segmenti kıvamında. Ne eksik ne fazla. Dizel, otomatiğini 230 a verirler belki diye bakayım dedim. Verselerde almayacağımı anlamam 2 dakika sürdü.

sürüşü iyidir, kötüdür bilemem.

attığınız ilan muhtemelen bir ömür boyu duracak. Yahut sahibi satmak istediğinde gerçekler ile yüzleşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 13 Şubat 2021; 20:18:49 >
  • Anket i al satçılar ve galericiler sabote ediyor gibi. Sarı siteye baktım daha bir senesi dolmayan 2008 den 690 adet var satışta. Madem bu araç kullanıcı için 1 numara o halde nasıl oluyor da bu kadar 2008 satışta oluyor? Cevap basit aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami24 -- 13 Şubat 2021; 1:57:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stonic alırdım fiyatları uygun

• Evet 2008 çok pahalı ve Pug kendini premium sanıyor. Ama yok şöyle kalitesiz yok böyle kötü yorumlarına katılmıyorum. Araç sınıfını baz aldığımıza gayet kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Citroen c3 aircross ile ilgili görüşleriniz nedir arkadaşlar. Benim gördüğüm en uygun fiyata en dolu araç oydu. Shine'da Cam tavan var, güvenlik donanımları iyi. İç ferahlığı, tasarımı fena değildi. Motor 1.2 puretech 130 bg., şanzıman eat 6. Kağıt üzerinde daha avantajlı diğerlerinden.
    Kamiq, ile Arona düşündüm ama hem dsg'li olması (kimi avantaj görüyor ama bana göre dezavantaj), hem daha boş hem de 5 sene sonra belki de kalkacak modeller piyasadan gibi geliyor bana. 2008 daha pahalı geldi.
    230 bini geçmek istemiyorum hiçbir şekilde, ki bu araçlar için bu fiyatlar bile çok.
    Siz ne dúşünüyorsunuz?

Fiyat performans olarak çok mantıklı gelmişti bana da 233'e aldım Kasım'da... Şimdi makyajlandı 220 230 civarı bulunursa çok iyi bir fırsat aracı olur... Muhtemelen shine pakete 2 3 tane daha özellik geldi diye biliyorum...

• Oylamada 2008 harici oy verenlerin hiç biri o listede 2008'den başka araç almaz  Hangi B SUV? Neden? 

• mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Valla geçen Opel bayisindeyim bitişiği pejoydu zaten aynı yer
    Geçip bakmadım bile
    Grandland test ettim 3008 test etmedim
    Bana hitap etmiyor
    Oyumu crossland a verdim , alırsam crossland alırım

Yani mesajını silebilirsin
  • Suzukı Vıtara

• TMRT kullanıcısına yanıt

T-roc ve Puma tatmin etmedi mi? 500x beğendiğinize göre sanırım bu araçın yol tutuşunu beğendiniz. Evet tasarım güzel ben tasarımını maskulen olmadığı için beğenmiyorum. Belki sürsem böyle hissetmem bilemedim. Bu arada T-roc 0-100 8,4 saniye ve yol tutuşu başarılı deniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 15 Şubat 2021; 1:30:57 >
  • mami24 M kullanıcısına yanıt

Markacı değilim. Ama T-Roc niye yok? O yüzden ankete katılmadım. Bu arada 500x de yok?

Benim tercihim T-roc, Puma ve Kia Stonic arasında olur.

Kona makyajlandı eli güçlendi. İyi bir alternatif..

2008 GT line paketi dışında beğenmedim. Hele yandan çok anlamsız durmuyor mu?

Capturu niye kimse dikkate almıyor. Çok övülüyor. Gizli lider gibi...

Puma dikkat çekici bir araç aynı 500x gibi...

Yani zor ve kararsız kalabileceğin bir sınıf arada kaldım.Bu arada listede olmayanlar:

Seat Arona

Mazda Cx3

Fiat 500x

VW T-roc

JEEP Renegade

Suzuki Vitara :)) bunlar önemli araçlar Yoksa bunlar C Suvamı giriyor? Arona ve T-roc B suva giriyor.

Not: Cevabını şimdi gördüm. 10 seçenek ekleniyormuş! Ama genede iki ford koyacağına ecosport yerine T-roc koyabilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 15 Şubat 2021; 1:34:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.