@Cespedes merhaba, bence memuriyet kafasından çıkmanız lazım pdr okumaktansa eşit ağırlıktan Yönetim bilişim sistemleri seçmeniz sizi memuriyetten kurtaracaktır ingilizce de öğrenirseniz yurtdışında dolar ve euro kazanabilirsiniz. size tavsiyem budur. yeni bir sayfa açın kendinize hiçbir şey için geç değil millet 29 30 yaşında başlıyor. bana göre ybs okuyup yazılım yoluna girmen udemy kurslarına da çalışırsın hayal edemeyeceğin paraları kazanırsın. 2.sorun için günümüzde hukuk isteyen genç sayısı cidden azaldı emin mi gerçekten şuanki ekonomide hukuk okumak istediğini yurtdışı şansı olmayacak, kazandığı para çoğunlukla ülke ekonomisine göre olacak tüm bunları göze alıyor mu ? 43k gayet iyi bir sıralama bence tercih yapsın arkalara da yönetim bilişim sistemleri yazsın araştırsın kafasına yatmazsa yazmayabilir ama bilgisayara yazılıma eğilimi var ise ybs yazması gerektiğini düşünüyorum. ama inatla hukuk diyorsa bu sistemde mezuna kalmak her ne kadar iyi görünmese de tamam demekten baska çare yok. 3.soru için, öyle bölümlerde iş bulmak tamamen şans işi 5 10 yer sizi reddeder 11.yer kabul eder bilemeyiz arkadaşın hakkında hayırlısı olsun ve bir ekleme: hayallerinizi yüksek tutun iş bulmak türk lirası kazanmak değil daha büyük şeyler hedefleyin, başarılar. |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (10. sayfa)
-
-
@yksea21 ben olsam düşünmeden ybs seçerdim psikoloji veya memuriyet ( öğretmenlik) bölümlerini bu ekonomide okumazdım ingilizce öğrenip ybs okuyup euro dolar kazanırdım, şimdiden araştırmaya başlayın ilerde maden olacak bu bölüm hakkınızda hayırlısı olsun
-
Bir akrabamın sayısalda başarı sırası 400 binlerde ama yerleştirme sırası hesaplanmamış. O sıralamada yerleştirme sıralamasının hesaplanmamamsı garip geldi, sizce neden olmuş olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba sıralamam 135k bilişim sist müh 2020 de 149la alırken 2019da 172 ile almış en son. bu yıl giriş yapabilir miyim hatta ilk başa yazmam sorun olur mu? Bir arkadaş sıralama düşmüş olmayabilir falan dedi endişelendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibylla -- 29 Temmuz 2021; 19:37:37 >
eada 569.yum önerilere açığım
sayısal 202k yazılım veya pc müh. istiyordum istedigim yerler olmadı devlet üni bakıyorum pc bartın falan geliyor matematiğe de biraz ilgim var ege matematik yazılım ağırlıklı eğitim veriyormuş baya arada kaldım
-
:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkys6 -- 28 Temmuz 2024; 18:55:29 > -
say 3.7k içi ne düşünürsünüz (mühendislik istiyorum bilgisayar daha uygun ve uğraştığım bir alan ama diğer mühendislikleri de sevebilirim gibi duruyor)
-
say 4.6k tıpa çok ısınamıyorum mühendislik daha benlik gibi duruyor ne önerirsiniz
-
dilde 24k'yım kararsızım yardımcı olabilecek var mı edebiyat yazıp yazmamakta ikilemdeyim tercümanlık istiyordum normalde o da meçhul devlet üniversitelerine güvenim az tercih yapıp yapmamakta kararsızım :/
-
@sibylla hocam, siz de ona göre tercihlerinizi yazın farklı alternatifleriniz olsun güzel garantici bi tercih listesi yapın 90 100kdan başlayabilirsiniz 150 160klara kadar yazın
-
@makyol801 yerinde olsam boun ybs yazardım 1.6k ile kapattı, tabi önemli olan hangi mesleği seçeceğini belirlemen ben olsam boun ybs derdim bi araştırın derim.
-
@ykshazırlık eğer yazılımda iyi bir noktada olmak istiyorsan en kötü yazılım veya pcye git mat vb. alanlara yönelme tavsiye etmem. direkt sıralamana uygun 24 tane pc yazılım mühleri yaz bence.
-
@nkys6 koüyü öne yazın deüyü 2.plana atın ama sonuçta ikisi de iyidir güzel bi tercih listesi hazırlayın ingilizcenizi geliştirdikten sonra yazılımda ekmek çok hayırlı olsun
-
@merabacnm merhaba, ben endüstri mühendisliğini sevmiştim biraz daha az yazılım daha çok matematiksel proje yönetimi optimizasyon gibi konular var ama ilerde firmalarda çalışıyorsun pc mühde ise kendinizi geliştirdiğinizde tek başınıza bile proje yapabilirsiniz. karar sizin.
-
@Heyrugod pc müh öneririm çok çok avantajlı bence pc müh yazın ve ingilizce çalışmaya başlayın h.o şimdiden
-
@Ilkay1244 ben olsam tercih yapar giderdim, dil mezunu olacaksın neden mezuna kalacaksın ki? üniye geç orda dilini geliştirirsin. yerinde olsam almanca tercümanlık okurdum ve mezunıyetten sonra almanyaya iş başvurusu yapardım sürekli.
-
hocam say 9.7k yaptım. Ceng icin ytu geliyor gibi ama %30 ingilizce olmasi düşündürüyor. Mühendislik istiyorum genel olarak kafam karışık.
@chieron %30 ingilizce olması ilk etapta ideal gibi belli zorlukları olacak ama bu zorlukları aşmak durumundasınız ingilizce çok çok önemli ve %100 olmasından iyidir. çok güzel bir okul umarım sıralama çok daha farklı bir noktaya gitmez de kazanırsınız, şimdiden diğer alternatifleri belirleyin ayrıca ytü gibi bi okulda %100 bile olsa okunur. pc müh yazanırsanız trdeki durum ortada ingilizce geliştirmek size muazzam katkı sağlayacak bu sebepten dolayı çekinmeden yazmanız sonrasında da kazanmayı ummanız gerekiyor bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-603CF508D -- 30 Temmuz 2021; 0:35:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X