< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (12. sayfa)
-
-
43k Sayısal bilgisayar/ee/makine ye soğuk bakıyorum, önerilere açığım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim, acaba genetik hakkında ve genetik ve biyomühendislik bölümünü içeren üniversiteler hakkında herhangi bir bilgin var mı hocam
-
@dmğwmğdmeşs yerinde olsam şehir faktöründen ege derdim muhtemelen bu seçim kariyerini değil sadece üni yaşamını etkileyecektir. izmir güzeldir egeyi öne yazardım
-
@milenk12 gelir veya gelmez ama şimdiden diğer alternatif üni ve bölümleri oluşturun 24 tercihin tamamını veya önemli kısmını doldurun açıkta kalmayacak şekilde, şimdiden başarılar.
-
@sinenomine belki aradığınız şey endüstri müh. olabilir. dersleri de bi araştırın derim diğer alanlardan çok daha farklı hepsinin bir karışımı gibi daha spesifik bir alan, hoşunuza gideceğini düşünüyorum bunun harici ben pek bir alan öneremiyorum size
-
@toxiferouss trde genethic engineering bölümü bile bitmiş durumda o bile gelemedi bu alanda çok gerideyiz gerçekten istiyorsanız araştırın ama ben olsam bu alana yönelmek yerine farklı alanlar tercih ederdim, bu alanı çok seviyorsanız yönelin tabiki ama bir heves ise vazgeçin bence
-
Hocam eczacılık da düşünüyorum, bilginiz var mı acaba
@sinenomine ailenizin durumu iyiyse belli bir sermayesi varsa bi eczane kurarsınız sağlam para kazanırsınız oldukça rahat bir meslektir eğer bi yer alıp eczane kurabilirseniz köşeyi dönersiniz
-
Sıralamam 33k diş istiyordum 3 yıldır şuan aşırı ikilemde kaldım geleceğim konusunda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Peki özel sektörde çalışmak üzere okumaya değer bir bölüm mü sizce
@keremynd yerinde olsam diş yazarım çene cerrahi falan odaklanırım, eğer gerçekten tıp istiyorsan bunu yap veya direkt böyle şeyleri boşverip mühendis ol
-
@sinenomine zaten ybsyi hiçkimse memur olmak için okumaz genelde iktisat işletme maliye gibi bölümlerde kpss ve devlete atanma derdi vardır ybs tamamen özel sektör bölümü diyebiliriz hiçbir ybs seçen öğrencinin memuriyet çabası olmaz
-
34k yaptım bilgisayar mühendisliği ve doğuda diş arasında kaldım ama doğuda olması beni biraz soğutuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
104k sıralamam var geçen sene 102k ile kapatan veterinerlik gelebilir mi acaba
47k ile hangi ceng yazılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
say 72k geldi. itü çevre mühendisliği / yıldız teknik biyomedikal müh / marmara kimya müh. hangisi daha mantıklı olur? iş imkanları ve yurtdışında çalışabilme imkanı açısından değerlendirirseniz sevinirim.
-
Hocam söz 19 k, ea 250 k geldi. Meslek liseliyim staja falan gittim elimden geldiğince calıstım. Başta Türkçe öğretmenliği yazarım diye düşünüyordum ama son birkaç gündür atanamayan öğretmenlerin yazılarını okuyorum ve bölümden aşırı soğudum. Lisede bilişim bölümü okudum, acaba 1 yıl mezuna bırakıp en kötü dokuz Eylül ybs mi tutturmaya çalışsam diye düşünüyorum. Matematiğim çok çok kötü. Tarih edebiyat coğrafya iyi.
Mezuna kalırsam ailem dershaneye göndermek istiyor. sınava kadar full matematik kassam ama en temelden başlayacağım belki de antrenmanlarla matematikten falan. sizce toparlayabilir miyim? Aşırı derecede kararsızım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X