Şimdi Ara

HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
8
Favori
18.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA 11k psikoloji düşünüyorum ama bölümün geleceği gözümü korkutuyor ne yazmalıyım sizce ?

Hacettepe psikoloji gelebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112günkalatıp -- 3 Ağustos 2021; 21:20:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40k ya neler olabilir? Eczacılık düşündüm ama eczane eczacılığından bahsetmiyorum endüstriyel eczacılıktan sizce nasıl?

• Hocam 42 k sayısal sıralamam. Bilgisayar müh. düşünüyordum uzun zamandır ama bu sıralar aklım karıştı. İyi bir üni gelmiyor gibi. Başka mühendislikleri tam olarak düşünmedim. İstanbul izmir gibi yerlerde okumak istiyorum sizce bütçe çok zorlar mı? Ankarada da güzel yerler geliyor ama Ankaraya pek sıcak bakmıyorum. Ne önerirsiniz?

• Bu sene 49 k sıralama yaptım ingilizce bir bölümde bilgisayar mühendisliği istiyordum fakat türkçe bölümler tutuyor şuan da gazi uludağ ve koceli tutuyor türkçe hepsi sonra biraz daha bakındım elektirik elektroniğin de bilgisayardan uzak olmadığı gördüm orada da marmara türkçe, istanbul cerrahpaşa türkçe, ve estü ingilizce tutuyor sorum şu ben estü ingilizceye sıcak bakıyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim tercihimin bitmesine de 8 gün civarı bi zaman kaldı en kısa sürede yardımcı olursanız on numara olur

• dil sıralamam 24.843 tavsiyeniz var mı?

• 4.6k sayısal sıralamam tıpa çok ısınamadım ancak mühendislikte de kendime güvenemiyorum tavsiyeniz var mıdır hocam

• Başlıyoruz yine.

• Hocam 941 sözel 65 bin de eşit ağırlık geldi. Tarih mi okumalıyım psikoloji mi bilmiyorum. Mesela TOBB Tarih mi yoksa Anadolu Üni psikoloji (61 bin ile almış ama) mi? İkilemdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, mezuna bırakmıştım 89k dan eşit ağırlıkta. Bu yıl daha iyi gelse de yine de yapamadım. Sınav anını yönetemiyorum. Gerçekten bu yıl kendimi 20 binde görmüştüm. Bu yıl ise 53k geldi. Ailem sınıf öğrt falan yaz diyor. Ama ben ybs düşünüyorum. Veya sizin önerilerinize de açığım. Tek kriterim İstanbul olacak olması. 53k ile medipol veya Haliç’ten biri gelebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• Say 100k, 50k, 25k bunlara genel önerileriniz ne hocam?

• hocam itü ee ve odtü makine arasında kaldım sizce hangisi ikisine de ilgim var diyelim.

• HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN

Hocam bu sıralamalarla sizce hangi bölümler mantıklı olur?

2 Yıllık ve 4 Yıllık ayrı ayrı tavsiye verebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24k tavsiye bekliyorum

• 150K. Çalışmadan bu sıralamayı aldım, üniversitede ister istemez ciddi ciddi çalışacağım. Yazılım alanına ilgim var, Upper Intermediate İngilizcem var. Ege Matematik veya İstatistik düşünüyorum ancak kime sorsam yazık edersin puanına vs diyor. Lütfen bir bölüm tavsiyesi verin.

• Teogason7adim T kullanıcısına yanıt

hocam burda önemli olan nokta sizin eğiliminiz, siz hangisini istiyorsunuz ve nasıl ekmek yiyebileceksiniz bu işten akademiden mi devam edeceksiniz mesela bana kalırsa TOBB tarih okursanız baya kasıp mezun olduktan sonra ales kasıp trnin iyi tarih okullarından birinden mezun sağlam bir tarihçi de olabilirsiniz psikolojide de atanma derdi olabiliyor güzel bir bilim ama herkese uygun değil karşınızda bir insan var dertleri var bu mu güzel yoksa keyfinizce tarih okumak mı? dediğim gibi ekmek kazandıracak şey akademi gibi sanki başarılar dilerim.

• roserose7 R kullanıcısına yanıt

merhaba ybs çok doğru bir seçim olur her zaman yükselme trendinde olan bölümlerden ıt sektörü ölümsüz bir sektör zaten, 53k ile birçok ybs sıralayıp yazılır istanbuldaki galiba siz sıralamaya göre yazacaksınız

aslında gazi ybs var ama o ankarada bu sene ilk defa öğrenci alacak şansınızı deneyebilseniz iyi olabilirdi ama istanbul istiyorsunuz birde kılavuz yayınlanınca istanbulda yeni açılan ybsler var mı onlara da bakabilirsiniz ama tabi şuan sıralamalarını bildiğiniz okulları tercih etmeniz daha hayırlı görünüyor

medipol gelirse süper olur haliçle de aynı sıralamada ama bukadar yükseliş trendinde bir bölüm yine yükselecektir 40klara ve altına uzanabilir sanıyorum, haliç belki gelir ama millette sıralamaya göre yazacağı için o da nasibini alacaktır bu durumdan, sırayla gidersiniz dediğim gibi şimdiden başarılar dilerim.

• İtü makine için ne düşünüyorsunuz hocam

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hocam,

BİL. MÜH. ENDÜSTRİ MÜH. ELEKTRİK MÜH. HABERLEŞME VB DAHİL BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜH GEMİ MÜHENDİSLİĞİYLE ALAKALI MÜHLER İŞLETME MÜH ÖNERİYORUM BEN DAHA ÇOK, CİDDİ POTANSİYEL GÖRDÜĞÜM İÇİN BANA BİRAZ DETAY VEREBİLİRSENİZ EĞİLİMLE ALAKALI ONA GÖRE YORUM YAPABİLİRİM 25K 50K 100K önerisi istiyorsunuz ilgili sitelere girip 10 tane sekme açıp tek tek o 25k için 15k 35k aralıgını baz alacak şekilde seçip hareket edebilirsiniz şuanda benim bukadar genel şeye bakıp üni söylemem lazım dediğim bölümler üzerinden gidebilirsiniz ama tabi makina müh'e özel bi ilginiz vardır ozaman farklı lütfen belirtin bunu.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.