ceng end elk gemi muh. |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (16. sayfa)
-
-
şöyle bir baktığımda ybs mi hukuk mu tabiki ybs. ceng mi hukuk mu bu sefer de ceng tabiki de. hıcbır sekılde ınsanla ugras yok yazılım var. şimdiden başarılar. iyice araştırın cunku 55k ile bu sene girebileceğiniz bölüm 5 yıla 25k ile bile girilemeyebilir.
-
Selamlar, 4300 sayısal yaptım mühendislik istiyorum itü endüstri şu an kafamda başka nereler önerirsiniz makine istemiyorum çok hard mühendislik yapmak istemiyorum ayrıca.
-
Hocam 42k neler yazılır sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kişinin hayatını etkileyecek bir konuda bu kadar kolay tavsiye verebilmeniz takdire şayan. Ben veremezdim büyük sorumluluk gerektirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazırlığı atlayacağım da aklım bir istatistiğe bir matematiğe gidiyor. İstatistiği 4-5 senede çok farklı yerlerde görüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@dursung_ istatistik her zaman soru işaretidir net bir çalışma alanı olmamasından ötürü ama ben geleceğini iyi görüyorum kişisel bazda, sende böyle görüyorsan git oku euda çalışma imkanı da çok fazla kendini geliştirirsen matematiği tavsiye etmiyorum.
-
Matematiği neden tavsiye etmiyorsunuz? İkisinin tam ortasındayım.
kardeş öğretmen mi olacaksıın istatistik bilimcisi olup verilerle uğraşırsın mat ne? teorem mi ortaya atcan gerçekçi ol özel derse gidersin gerçi sen.... sabit maaşçı birine benziyon halen ortadaysan..
-
Bakalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-603CF508D -- 25 Temmuz 2022; 16:20:21 > -
Ya İstatistik iyi hoş, benim de gönlümde o var. Ege'de okumayı düşünüyorum ama Ege'nin de sıralaması çok çok düşük. Bu bir sorun teşkil eder mi? 150K sıralamam var geçen sene "tavan" sıralaması 200K taban sıralaması 300K. Çok aklıma takılıyor sanki diploması sırf bu yüzden ele ayağa düşmüş gibime geliyor ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu sefer de tüm foruma laf atmaya başlamış.. nerde alet edevat teknoloji varsa karşısınız yahu karşı.
-
yok ele ayağa düşenler iibfler pdrler sınıf öğr vb. bölümler. bu bölüm yükselecek içiniz rahat olsun.
-
Henüz tercih yapmadım. Aklım çok karışık ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X