< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (14. sayfa)
-
-
hocam ingilizceden ydtye girdim dil bölümü seçmek istiyorum aydın fransız dili edb,kayseri rus dili edb,trakya üni almanca mütercim ve tercümanlık tutuyo bu 3 ünü de yazıcam ama hiçbir bilgim yok bölümlerle alakalı falan var mıdır bi fikri olan
-
12k sayısal, ankara olsun
-
6k say
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
111k say
-
kardeşim 96k ea yaptı. ona bölüm arıyoruz aslında bilgisayar programcılığı revaçta diye 2 yıllık bir program mı olsa yoksa 4 yıllık işletme iktisat yazsa mı diyoruz ama ülkenin durumu belli. bu ybs yi ilk defa duydum ben 10 yıl önce üniye girdim (40k ea yapmıştım) ybs diye bir bölüm hatırlamıyorum. ybs müfredatına baktım bilgisayar programcılığı vesaire de var. eşit ağırlık için bilgisayar mühendisliği diyebilir miyiz bu ybs için?
zaten bilgisayar mühendisliği niye sayısal bölüm olur ki. ea bölümü olması lazım, yazılımcılık mesleğinde fizik kimya biyoloji yok ama bölümüne girmek için fizik kimya biyoloji çözmen lazım çok saçma. matematikse ea da aynı matematiği çözüyor.
-
hocam çok haklısınız ybs çok ideal olur yalnız her sene daha da iyi bir sıralamaya çekiyor akdeniz ybs 122k ile kapatmıştı ama bu sene 70 80 aralığında da kapatabilir birçok kurum yeni ybsler falan da açıyor bu sene öyle bir şans var ama umarım akdenize girer yönetim bilişim sistemleri pc müh end. müh işletme karışımı diyebiliriz çoğunlukla yazılım geliştirici veya iş analisti oluyor bitirenler. yazılıma kayması daha iyi olabilir freelance işler içinde, şimdiden hayırlı olsun ybs. ama umarım akdeniz 70 80 le kapatmaz da ucundan kaçmaz, seçim doğru, başarılar
-
hocam, fransız dili okursanız fransada iş bulabilirsiniz ekonomisi iyidir trdeki belli şirketlerde de. almanca okursanız trde birçok otelde ve almanyada, rusça okursanız rus ekonomisi çok mükemmel değil biliyorsunuz ama trde iş bulursunuz bana en mantıklsıı almanca geldi hem ingilizceye en yakını da o ek olarak almanyada turk azınlıkta var ve cok gelişmiş ekonomik olarak ama siz bilirsiniz başarılar
-
odtü makina ülkedeki en iyi makina okulu olabilir. yalnız en ufak şüphe varsa değiştirin. çok yorulacaksınız işlemler sırasında. elektrik elektronik daha kompleks belki de devreler falan ama elektrik tarafındaysa ilginiz hiç düşünmeden itü elektrik şimdiden hayırlı olsun. ÇÜNKÜ odtü makina ciddi manada ZOR ZOR ZOR .
-
hocam başarılar hayat zaten çok zor her şey zor ve bir sene daha mezuna kalmak çok çok zor bana göre hiç de gerek yok neyin idealistliğine gerek var farklı küçük şirin ev kiralarının ucuz veya yurt olan iyi bir şehirde okuyun 250k geldiyse 150k 450k arasında tutun tercihleri yazın ybsyi kasın yazılımı hayırlı olsun. 23 zor bir sene olacak düşünmeyin sistem değişecek diyorlar zaten. harika bir sıralama sonuçta 550bininci olmamışsınız. halen sağlam umut var.
-
SAY 8588 yaptım hedefim itü uçaktı fakat gelmiyor itü uzay müh. yazsam çok pişman olur muyum?
-
hocam keşke edebiyat kassaymışsınız çok daha iyi bir noktada olurmuşsunuz bir temel var aslında sizde. neyse aslında tembellik ve üşengeçlik var sizde de oyüzden 4 yıllık bi işletme bitirin demek isterdim ama bitirirsiniz ama iş konusunda ciddi sorun yaşarsınız oyuzden bitirmesi biraz daha zor olan ama en azından bitirdikten sonra elinizde algoritma programlama crm erp proje yönetimi üretim yönetimi grafik tasarım yazılım yönetim bilişim işletme endüstri müh gibi birçok çevre alan olacağından bayburt gümüşhane osmaniye hatta ve hatta kırşehir ybs bile önermek durumundayım şuan bu sıralamaya gelmiyor pek birde hepsi ileri atacak talepten dolayı ama umarım biri gelir hocam he gelmemesine karşın altına işletme iktisat yazın bu tarz yerlerin. başarılar şimdiden
-
hayır hocam izmirdeysen aile yanında olacaksan falan mantıklı olabilecek eşyler maddia açıdan da geniş çerçevede anlatırsanız ona göre en optimum yorumu yapabilirim. ek olarak entel bir kişiliğe benziyorsunuz ingilizcenin yanına 4 yılda almanca da koyar pır gidersiniz yazılım da kasarak istatistik çok önem verdiğim bir bilim matematikten daha önde görüyorum işletmelerde iş imkanı anlamında para kazanma konusunda ben.
-
Sayısal 28bin. Diş ile ceng arasında gidip geliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
630 geldi itü mü odtü mü yazayiö hala karar veremedim itüyü sıralamasına rağmen isteme sebebim İstanbula olması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aşırı bi ilgi varsa matematik ve soru çözme ve yine matematik ve içinden çıkılmaz şeyler ve ve ve 0 yazılım falan GO ne diyeyim.
-
8.5k sıralamaya değil 11.7 7klık hukuk bile gelir bu sıralamay hukuk yazan çok sınırlı insan kalmıştır hocam 2015de değiliz :)
tamamen tr tamamen hukuk bi yerlere gelmek için çaba gerektirir. insanlarla ugras gerektirir. ee tabi oglumuz hukukcu oglumuz doktor demek de ayrı :)) ama türk gencleri bunu er ve gec anladılar tabiki doktor da cıkacak hukukcu da gonul isterki ilk 5k tamamı tıp yazsın da sağlığımız güven altına alınsın ama herkes gözünü açtı 0 insan ugrası tamamen yazılımla farklı noktaya gelinebiliyor. 8.5k ya marmara ybs ıngılızce (15k) ile kapatmıştı bu sene 9k ile kapatır belki de girebilirsiniz. ama tabi hiç eğiliminiz yoksa ve tl kazanmaya oK sanız hiç sorun değil 11.700 ile kapatan yer KESİN gelir bana göre. istatistik bir bilimdir asla yanılmaz hukuk pdr psikoloji iç mimarlık ve çevre tasarımı YBS yanında küle döneli seneler oluyor ve her sene daha da farkına varılacak bu durumun iyi karar verin prestije göre bakmayın şimdiden basarılar.
-
istanbuldasnız sanırım oyüzden itü yazın çok köklü çok güçlü tabi odtü daha başarılıdır belki daha büyük işler yapmıştır tarihi vardır falan ama bana göre şuanda odtü daha iyi ama itü uzun vadede daha iyi olacak gibime geliyor. örneğin 2050de itü yarım ayak öne geçer sanki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X