hayalperestseniz uzaya ciddi ilgi varsa, nasa spacex başvururum c2 ingilizce kasarım deli gibi staj kovalarım aşığım bu işe abdye gitmek istiyom eu falan diyorsanız zorlarım pushlarım diyorsanız yazın yoksa hayalperestlik. ceng yazın yazılım yapın kyfinize bakın ama ciddi bir aşk varsa yapın dediğimi karartın gözü. aç kalma olasılıgını goze alarak.. |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (15. sayfa)
-
-
en mantıklı gel git bu olsa gerek. dişçiye gittiyseniz daha önce bir bakın ne yapıyor bu işi siz yapsanız ne olurdu? hoş mu bir şeyler yapıyor ve bunun karşılığında para alıyor ürünleri yurtdışından getiriyor günde 1ktl kazansan ayda 30ktl ve ne yaptıgın açık ve net somut bir şey. yazılımdaysa soyut ve matematiksel ama bir kere türkçe konuştun mu şuanda unutmuyorsun bazıları 5 10 yılını veriyor ama karşılıgında afrikalı ve belki de türk vatandaşı ooluyor dimi yazılım da öyle bir alıştın mı gerisi geliyor. burda biraz daha iş o yöne gidiyor. yazılım uzun vadede daha iyi zorlamanız lazım dişte de illaki belli noktada sermaye gerekebilir yer kurmanız için bunları da göze almak lazım oyuzden ceng sanki biraz daha önde gibi her şeye rağmen..
-
ceng elektrik endüstri bil sis. gemi müh elektronik haberleşme bunlara bakın ankaradaki aç kalmazsınız.
-
BİL MÜH BİL MÜH BİL MÜH ÖZEL İLGİNİZİN OLDUGU BİR ALAN VARSA ONA BAKIN AMA EKMEK PARASIYSA BİL MÜH (CENG) YAZIN GEÇİN.
-
9k say ve 28k say ne önerirsiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnanın ne yapacağım konusunda benim hiç fikrim yok. Yurt dışı imkanı olduğu için cenge yakınım ama onun için de çok çaba lazım. Diş de bu ülkede garanti gibi meslek. Biraz özelde süründürür ama kendi yerini açınca rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte mezun oldugunuzu dusunelim dişten birinin yanında girip belli bir yüzdelikle çalışabilecek misiniz o kişi buna ıhtıyac duyacak mı el işçiliğinizin pratiğinizin olması gerekecek belki devlet kovalayacaksınız. bir yanda sermaye önemli gibi ama cengde kendı kendınıze kastıgınızda sadece 1 pc ile dunyalara sahıp olursunuz ama dişte ne olursa olsun bulamayabilirsiniz o fırsatı sanki.. ama katılıyorum diş emek işçilik oldugundan daha rahat olabilir ilk aşamayı atlatabilirseniz
-
bu ne lo herkes ceng , metalurji malzeme yazacak varsa bana özelden sorabilir sorularını cevaplarım.Ytü de okumaktayım ayrıca %100 ing deyim %30la farkı vs sorabilirsiniz.
-
İTÜ Uçak ve Uzay aynı. Uçağı kesin istiyorduysan bunu da düşünmeden yazabilirsin. Yada en kötü makina yazıp havacılığa da yönelebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben işletme mezunuyum zaten
Sınava öylesine girdim ve sadece 4 yıllık bir üni okuyor gözükmem gerekiyor bazı şeyler için, bu durumda tavsiye edeceğiniz en iyi bölüm YBS midir?
Başka hangi bölümler olabilir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İTÜ Uzay öğrencilerinin videolarını izlediğimde de derslerinin %70 aynı olduğunu fakat daha çok savunma sanayinde veya uydu yapımı gibi şeyler yaptığını söylüyordu ben özel sektör ve daha çok uçakla ilgili şeyler yapmak istiyorum çok sorun olur mu sence
-
Özel sektörün ilanlarına bakmanı tavsiye ederim. Uzay mühendisliği de geçer hep. En azdır o %70 oranıda. Daha fazladır hatta. İki bölüm de havacılık Mühendisliği temeli veriyor aşağı yukarı 3 yıl. 1 yılı da biraz daha kendine özel oluyor ama o kısımlar da yakınlar birbirlerine. Asıl önemli kısım o 3 yıl zaten bir de stajın. Sonra zaten çalışarak uzmanlaşırsın alanında.
Teşekkür ederim hocam
-
23.5k geldi tıp istiyorum ama doğu gelir gibi var mı bana bir öneriniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 19k ya bir şeyler söyler misiniz
kou bil sis müh veya sakarya umarım gelir geçen sene 130 140la kapatmışlar.
-
cengden şaşmayın derim. özel ilgi varsa belirtin.
-
Anladim hocam cok teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 65k ne önersiniz mühendislik düşünmüştüm
Hocam 55k say ve 30k ea hukuk veya bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Ancak aşırı kararsızım ikisinde de çok rahat başarılı olabilirim ama hangisini seçersem seçeyim pişman olacakmışım gibi hissediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X